Trio Niskalaukaus avaa syitä rumpali Seppo Pohjolaisen potkuille – ”Suurin osa näistä päätökseen vaikuttavista tapauksista sattui keikkojen jälkeen myöhemmin illalla”

Viime päivien kuuma peruna kotimaisella rock-kentällä on ollut Timo Rautianen & Trio Niskalaukaus -yhtyeen antamat potkut rumpali Seppo Pohjolaiselle.

Kohuttu bändipalaveri pidettiin Jyväskylän Keljonkankaan ABC:llä viime torstaina. Tapaamisessa annettiin potkut Pohjolaiselle, joka on soittanut yhtyeessä alusta lähtien.

Pohjolainen kertoi menneensä paikalle luullen, että tapaamisessa sovitaan tulevista levytyksistä tai keikoista.

Sunnuntaina Facebookissa julkaisemassaan tiedotteessa Trio Niskalaukaus avaa erottamispäätöksen syitä.

”Meiltä on vaadittu selitystä ja perusteita Sepon erottamiselle. Koska liikkeellä on niin paljon muistamattomuutta, väärää tietoa ja vääriä olettamuksia, tunnemme oikeaksi avata asian taustoja”, yhtye toteaa tiedotteessaan.

Yhtyeen mukaan syyt erottamiselle liittyvät hetkiin, jotka bändi on viettänyt yhdessä ennen tai jälkeen keikkojen.

”Suurimman osan ajastaan bändi on teknikoittensa seurassa. Ja osan aikaa keskenään viidestään: hetki ennen keikkaa ja aika keikan jälkeen, jolloin teknikot purkavat laitteita lavalta pois. Juuri tähän viidestään yhdessä vietettyyn aikaan ajoittuu pääosa niistä tapahtumista, jotka ovat johtaneet tähän valitettavaan ratkaisuun, joka päätti pitkän yhteistyömme”, yhtyeen jäsenet toteavat.

Tiedotteessa todetaan, että Trio Niskalaukaus on ryhmänä kokenut sellaisia asioita, joista suurin osa bändeistä vain haaveilee. Olisi siis todella typerää kuvitella, että tähän ratkaisuun olisi päädytty hetken mielijohteesta ja kevein perustein, yhtyeen jäsenet toteavat.

”Olemme todella huolissamme Sepon muistista. Suurin osa näistä päätökseen vaikuttavista tapauksista sattui keikkojen jälkeen myöhemmin illalla, kun olimme vielä ilman teknikkoja keskenämme viidestään. Kevätkiertueella niitä oli useita. Jos oikeasti hän ei muista näitä tapahtumia, on tilanne vakava ja valitettava. Jos hän kuitenkin muistaa, meidän puolestamme hän voi vapaasti kertoa niistä julkisesti”, tiedotteessa todetaan. Lue tiedote kokonaan alta olevasta linkistä tai täältä.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone