The Voice of Finlandin Knockout-vaiheessa Michael Monroen pitkä monologi hämmentää: ”Mä sanoin, että pliis, ei tehdä tästä sellaista nyyhkyjuttua”

The Voice of Finlandin Knockout-vaiheessa Michael Monroen tiimissä esiintyy Camilla Bäckman.

Huom, sisältää ennakkoa tulevasta.

Camillalta kuullaan kappale Olet mun kaikuluotain, jonka alkuperäisversio Annie’s Song on John Denverin käsialaa.

Michael päätyy pitämään Camillan esityksen jälkeen hämmästyttävän pitkän palautemonologin – aihe rönsyilee ensin pitkästi tähtivalmentajan mielipiteeseen kappaleen alkuperäisestä kirjoittajasta.

Se alkuperäinen, John Denver… Hän on niin kuin vähän sellainen nörttihippityyppi tuolta jenkeistä, sellainen, joka oli sellaisessa Raisin Bran -mainoksessa, joka ärsytti myös suunnattomasti, ja sitten se oli tämmöinen ’olenpa minä hyvä runoilija ja kaikki tytöt rakastavat minua’. Vähän semmoinen, että onpa hän mukamas kiva heppu. Tyyppi asuu jossain perähikiällä ja kulkee vaelluskengissä syöden terveysmuroja. Sellainen tyyppi hän on! Mutta mitä tulee tähän kappaleeseen…

Michael kritisoi monologissaan myös televisiossa hänen mielestään liikaa nähtäviä liikuttumisia.

”Mä ajattelin, että nyt ei, mä pidin Camillalle sellaisen puheen ennen kuin hän edes treeneissä veti ekaa kertaa. Mä sanoin, että pliis, ei tehdä tästä sellaista nyyhkyjuttua, kaikki itkee tv:ssä nykyään, se on joka ohjelmassa! Kaikki on, että nyt meni tunteisiin, huh huh, mikä veto, tuu tänne, v*ttu sä oot kyllä mieletön tyyppi”.

”En mä jaksa tuollaista, shut the f*ck up! Let’s have a good time”.

Michaelin palautetulvan inspiroima esitys nähdään lauantaina TVOF: All Starsin ensimmäisessä Knockout-jaksossa.

The Voice of Finland: All Stars lauantaisin klo 20 Nelosella ja Ruudussa.

(Nelonen)

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone