Tänään TV:ssä, suosikkisarjan elokuvaversiossa nähdään komeita kolleja, kauniita bikinibeibejä sekä ripaus rakkautta – mitä muuta tarvitaan?

Aikoinaan David Hasselhoffin tähdittämää Baywatch-sarjaa tehtiin vuodesta 1989 aina 2000-luvulle asti. Rentoa menoa, bikinibeibejä ja komeista uroksia sekä ripaus rakkautta – mitä sitä muuta tarvitaan!

Baywatch-elokuvasta puhuttiin vuosia – kunnes moinen saatiin markkinoille vuonna 2017.

Hasselhoffin korvasi Dwayne Johnson ja komeiden urosten kaartia täydensi Zac Efron. Ja tyttöjä, niitä riittää. Leffassa nähdään mm. Priyanka Chopra (nykyinen Priyanka Chopra Jones) ja Alexandra Daddario.

Episodin arviossa (Jouni Vikman) todettiin aikoinaan näin: ”Pari kikkelivitsiä tuovat mieleen molemmat Luokkakokous-elokuvat, mutta jos niitä ei halua nähdä uudestaan englanniksi, niin on vaikea keksiä kenelle Baywatchia voisi suositella”.

Baywatch on vähän kuin koiranpentu, joka ulvoo öisin ja päivisin kuseskelee sisälle: aivoja raapivan raivostuttava, mutta silti sille ei voi olla kovin vihainen”. Lue Episodin arvio elokuvasta kokonaisuudessaan täältä.

Baywatch-elokuva tänään perjantaina Nelosen ohjelmistossa klo 23:00.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone