Tänään televisiossa: miltä arki näyttää satuhäiden jälkeen

TV 2:n Satuhäiden tämän kauden päätösjaksossa käydään katsomassa, mitä kuuluu takavuosien pareille Janille ja Marjolle, Hennalle ja Kimille, Carolinalle ja Viljamille sekä Johannalle ja Kimille.

Pohjois-Pohjanmaalla Haapajärvellä vietetyissä Marjo Männikön ja Jani Nurmenniemen hääjuhlissa tunnelma kiristyi äärimmilleen, kun hääjärjestelyissä ilmaantuneet näkemyserot saivat tunteet purkautumaan. Miten urheiluhulluksi osoittautuneen Janin ja eläinharrastustaan jatkaneen Marjon liitto voi tänään?

Uspenskin katedraalissa vuonna 2008 vihittyjen Henna Peltosen ja Kimi Forsbergin jakso nimettiin sosiaalisessa mediassa tuhkimotarinaksi. Millaiseksi on arki muodostunut todellisten Satuhäiden jälkeen?

Häiden aikaan 1,5 vuotta seurustelleet Carolina Mainaala Ja Viljami Tiainen viettivät suurten muutosten aikaa: opiskelu, muutto ja esikoisen odotus myllersivät arkea.

Hangossa vihityt Johanna Merjomaa ja Kim Grönberg olivat häiden aikaan seurustelleet vain 9 kuukauden ajan. Häiden jälkeenkin on tapahtunut paljon: molemmat ovat vaihtaneet työpaikkaa, on muutettu Espooseen. Haaveissa siintää jälleen maisemanvaihto ja oma pieni talo….jossain päin maailmaa.

Satuhäät maanantaina 4.5. TV2:lla kello 21.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone