Suosikkiohjelman uusi juontaja vahvistettu – Jaajo vaihtuu Anttiin

Antti Holma on Nelosen Haluatko Miljonääriksi? -ohjelman uusi juontaja.


Haluatko miljonääriksi? -ohjelma on yksi maailman tunnetuimmista ja suosituimmista television tietokilpailuformaateista. Nelosen Haluatko miljonääriksi? -ohjelma uudistuu, kun juontajan paikalle istuu Antti Holma. Ohjelmaa on juontanut Jaajo Linnonmaa.

Tein sellaisen päätöksen, että mä en tee enää mitään, ellei sähköpostin osoitekentässä kerrota paljon siitä maksetaan. Sitten kun siinä luki: Haluatko miljonääriksi?, niin mun oli pakko reagoida. Sitten kävi ilmi, että juontaja ei ainakaan toistaiseksi saa miljoonaa tästä, vaan se on varattu kilpailijoille. Kyllä mä sitten kiinnostuin sen verran, että mä napsautin sen sähköpostin auki ja tässä ollaan”.

Holma ihailee Linnonmaan ammattitaitoa kohdata kilpailijat studiossa jännittävän tilanteen äärellä.

Tässä on ollut todella, todella hyvä juontaja aikaisemmin. Jaajo on tehnyt hirveän ison työn, miten läsnä ja lämmin ja hurmaava hän on ihmisten kanssa. Ne on isot saappaat, mihin täytyy nyt astua. Kun tämä on tullut selväksi, niin pikkusen on hikikarpalot alkaneet tulla otsalle”.

Haluatko Miljonääriksi? -ohjelman 6. tuotantokauden kuvaukset ovat parhaillaan käynnissä. Ohjelma nähdään Nelosella ja Ruudussa 2022.

(Nelonen)

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone