Suomen huutokauppakeisarissa Markun apupoika aloittaa kriisitunnelmissa – Heli uhkaa lähteä, Aki ei pienestä säikähdä: ”Helpolla pääsisi tuosta Helistä eroon”

Suomen Huutokauppakeisarin uusissa jaksoissa nähdään tiistaina jakso nimeltään ”Pikku-Markku ja Iso-Markku”.

Huom, sisältää ennakkoa tulevasta.

Jaksossa esitellään virallisesti Markun uusi työkaveri, Pikku-Markku. Jakson kuluessa Pikku-Markku ”kruunataan” virallisesti Markun apupojaksi ja jatkossa Palsanmäen tiluksilla pyörii kaksi hattupäistä hahmoa.

Jo edellisessä jaksossa nuori mies nimeltään Eikka nähtiin avustamassa Akia, Heliä ja Markkua TikTok-videon työstämisessä. Markun kanssa kuvattua makkaranpaistovideota ei lopulta julkaistu TikTokissa, kun kiire painoi päälle. Mutta ”Pikku-Markku” oli taitonsa ja innostuksensa osoittanut.

Jakson lopulla tehtiinkin päätös, että Eikka tulee Markun kanssa tuunaamaan. Aki ehdottaa ensimmäiseksi tuunauskohteeksi kuurakettia.

Pikku-Markun ensimmäinen työpäivä alkaa kriisitunnelmissa. Heli hermostuu pihalle kaadetusta puusta. ”Täällä on sota”, tuumii Aki Markun ja apulaisen ehtiessa paikalle. ”Nyt äkkiä saha käyntiin”.

Jos tuo puu ei lähde tästä tämän päivän aikana, minä lähden tältä tontilta, kuuluttaa tulistunut Heli.

Helpolla pääsisi tuosta Helistä eroon, mutta mitä tehdään”, kyselee Aki Pikku-Markulta.

Eiköhän ruveta pätkimään”.

Mieluummin pätkimään että säilyy emäntä talossa”, toteaa Aki.

Nuori apulainen osoittaa heti tarkkaa pelisilmää:

Silloin kun Heli oli tulisena, Markku ja Aki siinä vähän naureskelivat sitä Helin kipakkuutta mutta itse otin tehtävän oikein niinkuin tosissaan vastaan”.

Puut saadaan päivän aikana pinoon, ja samalla tuunataan lammaspenkki!

Suomen huutokauppakeisarin uudet jaksot tiistaisin Nelosella.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Yksi kommentti

Kommentit suljettu.