Sitten ajat muuttuivat – Tavastia-klubin historia dokumentin muodossa

DocPoint – Helsingin dokumenttielokuvafestivaali ja Tavastia-klubi tuovat yhteistyössä ensi-iltaan Tavastian 50-vuotisesta historiasta kertovan uutuuselokuvan.

Antti Kuivalaisen ohjaaman elokuvan Sitten ajat muuttuivat kertoo Tavastia-klubin värikkäistä vaiheista vuodesta 1970 lähtien. Elokuvan ensiesitys nähdään Tavastialla 2.2.2022. Ensi-illan liput ovat nyt myynnissä Tiketissä.

Näytöksen jälkeen ohjaaja Kuivalainen kertoo elokuvan tekemisestä ja vastaa yleisön kysymyksiin sekä näyttää kuvauksista materiaalia, joka ei päätynyt elokuvaan. Tämä materiaali on nähtävissä vain ensi-illassa.

Elokuva juhlistaa Tavastian 50-vuotista taivalta ja seuraa, miten Jussi Raittisen muistorikas Tavastia-rock taipuu uudelle vuosituhannelle garagerock-duo Ursus Factoryn käsittelyssä. Tavastia-muistonsa elokuvassa jakavat niin suomirockin pioneerit kuin uuden sukupolven muusikot. Raittisen ja Ursus Factoryn lisäksi ääneen pääsevät muun muassa Ismo Alanko, J. Karjalainen, Aija Puurtinen, Ville Valo, Sanni ja Jare & VilleGalle.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone