Selviytyjät Suomesta tuttu Eveliina somessa: ”Nyt jos koskaan on erittäin tärkeä pitää huolta omasta hyvinvoinnista”

Selviytyjät Suomestakin tuttu hyvinvointivalmentaja ja joogaopettaja Eveliina Tistelgren sai osansa somekansan kritiikistä hiljattain päättyneen Selviytyjät-kauden tiimoilta.

Nyt Eveliina valaa somessa ihmisiin uskoa ja toivoa, ja kehoittaa ihmisiä pitämään huolta omasta hyvinvoinnistaan.

”Maailmassa tapahtuu tällä hetkellä paljon ja nyt jos koskaan on erittäin tärkeä pitää huolta omasta hyvinvoinnista. Se lähtee perustarpeiden huolehtimisesta (uni, ravinto, liikunta, stressinhallinta, yhteys muihin) , jolloin on mahdollisuus ensinnäkin ratkaisukeskeiseen ja loogiseen ajatteluun sekä toisekseen kokemaan silti itsessään turvaa, iloa, kiitollisuutta ja rakkautta. Silloin pystyy tässä maailmassa lisäämään hyvää ongelmien sijaan”.

Moni on selviytymistilassa. ”Siksi on entistä tärkeämpää huolehtia siitä, että pääsee välillä irtautumaan sieltä selviytymis modesta ja pääsee rentoutumaan, rauhoittumaan ja muistamaan, mikä elämässä on _oikeasti_ tärkeää”

”Ja se, että olemme kaikki täällä yhdessä. Ihmisiä toisillemme. Miten voisimme auttaa, tukea ja rakastaa enemmän vihaamisen sijaan?”

”Muista, että et ole ajatuksesi”.

Ainakin tätä voisi yrittää: Vähennä asioita, jotka lisäävät ahdistusta, vihaa, ärsytystä…Poista tarvittavat somet, tilit, keskustelupalstat ja uutiset tietoisuudestasi.

Lisää sellaista, joka auttaa rauhoittumaan ja keskittymään oleelliseen”.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone