Selviytyjät Suomessa kotimatkalle passitettu Tuuli somessa – upea kuva hotellilta heti pudotusta seuranneena aamuna

Selviytyjät Suomessa seitsemäntenä kilpailijana kotimatkalle lähetettiin viime viikonloppuna Tuuli.

Tuuli on lisännyt someen foton hotellilta, heti putoamista seuranneena aamuna. Tuuli kertoo saamastaan innostuneesta vastaanotosta – nainen ”revittiin” aamulla sängystä vain parin tunnin yöunien jälkeen.

Mua itseasiassa edelleen naurattaa tää kyseinen aamu. Unitunteja oli takana noin 4 kun yhtäkkiä herään raivokkaaseen koputukseen & kukas muukaan mun ovesta ryntää sisään Aarni Mikkola. Fun fact: ei puhuttu toisillemme sanaakaan koko kisan aikana eli vasta mun putoamisen jälkeen päästiin kunnolla vaihtamaan kuulumiset & spekuloimaan pelikuvioita”.

”Mua niin huvittaa se hetki ku Aarni tuli halaamaan mua, ja olin kirjaimellisesti alasti mun huoneessa just heränneenä ja aivan sekasin siitä missä oon, paljonko kello on & mikä päivä on. Eikä ollu edes piilolinssejä päässä niin näin vaan jollakin tapaa tutun sumean hahmon mun ovenraossa”

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone