Selviytyjät Suomessa ”kaikkien kaveri” äänestettiin yllättäen ulos kisasta: ”Mä halusin purkaa mun tunteita”

Selviytyjät Suomessa ”kaikkien kaveri” äänestettiin yllättäen ulos kisasta.

Huom, jos et ole jaksoa nähnyt, sisältää juonipaljastuksia.

Pudonneiden huvilalle saapuu heimoneuvostosta hölmistynyt Sergey Hilman.

”Mulla ei ollut pientä aavistustakaan, että lähden. Luulin, että Sonja lähtee, koska jokainen noista tyypeistä kävi mulle päin naamaa valehtelemassa, että äänestävät Sonjaa. Hyvin pelattu”, Sergey sanoo.

Sergey on kommentoinut Selviytyjät-reissuaan myös somessa:

”Mun Selviytyjät – matka päättyi tänään. Olen äärimmäisen kiitollinen TEILLE minulle ennennäkemättömästä tuesta, teidän kauniista viesteistä ja tsempeistä. I feel seen. Olen kiitollinen koko @selviytyjatsuomi tiimille- casting tyypeille, tuottajille, haastattelijoille, editoijille, mediceille ja kaikille ketkä teki tän matkan mahdolliseksi.

Liittyen pudotukseen ja koko kisaan-mä halusin purkaa mun tunteita teille pienen ääniraidan muodossa @therealguyspodcast erikoisjakso on saatavilla tästä hetkestä eteenpäin ilmaiseksi kaikilla alustoilla – @podplaysuomi@spotifysuomi sekä Apple Podcasts. Menkää kuuntelee jos ehditte. Vastasin myös kaikkiin teidän kysymyksiin”.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone