Selviytyjät Suomen voitto ratkenennut – näin hopealle ja pronssille jääneet kommentoivat somessa

Selviytyjät Suomen Karbia-kauden vei nimiinsä juontaja ja vuoden 2016 Miss Suomi Shirly Karvinen.

Mun ensimmäinen ajatus oli, että vitsi, kun pääsen kertomaan tästä himaan. Siitä on yli viisi viikkoa, kun olen viimeksi saanut puhua omien ihmisten kanssa. En jaksa odottaa, että pääsen niin tekemään!”

Pudonneen tilityksessä Shirly kertoo, miten raju kokemus 36 päivää viidakossa todella oli.

”Tää on ollut uskomaton reissu! Saakelin pitkä, monivaiheinen, väsyttävä ja raskas. Välillä mietin, miksi olen lähtenyt tähän vapaaehtoisesti, mutta nyt on helpottunut ja kiitollinen fiilis. Oli ikimuistoista, mutta olen onnellinen, että se on nyt ohi”.

Toiseksi kisassa sijoittunut Paul sekä kolmanneksi jätetty Eveliina ovat kommentoineet Selviytyjät-urakkaa somessa:

”Tässä Paul 36 päivän viidakkorupeaman jäljiltä toukokuun lopussa heti pelin päätyttyä! Täytyy sanoa että tää on ollut varmaan elämäni mullistavin kokemus monella tasolla so far. Olen oppinut itsestäni paljon, sekä saarella ollessa että sarjaa katsoessa. Oon nähnyt millaisia selviytymismekanismejä käytän tiukassa paikassa, ja oon nähnyt heikkoja puolia itsessäni, oon kokenut tulevani nähdyksi ihmisenä, oon saanut paljon hyviä ystäviä meidän yhteisellä viidakkomatkalla”.

Paul Elias / Instagram

”Siinä se nyt oli, SELVIYTYJÄT PRONSSIA. Viimeisestä kuudesta kilpailusta kolme voittoa, mutta väärässä kohtaa. Oon kuitenkin ihan superylpeä tästä suorituksesta ja tuosta hurjasta matkasta, joka tuolla käytiin. Paremmat voitti.

Saldona mm:

36 päivää viidakossa
1 yö luksusvillassa
Kolme eri heimoa ja saarta
30 erilaista haastavaa kilpailua
1 amuletin löytö, jota ei tosin tarvinnut
0 kolikkoa
Useita joukkuevoittoja ja 3 henkilökohtaista
Ainakin tuhat ötökän puremaa
Suuria tunteita x 1000
Pudonneita kiloja vähintään 1kg/vko
28 päivää ilman yhtään ekstra-ateriaa
6 vkoa ilman puhelinta
16 uutta ystävää

Reissun jälkeen mukaan Suomeen tuli loputonta väsymystä, nälkää, poisjääneet kuukautiset, valkoisia pilkkuja kynsissä, mieletön rusketus, sekavat fiilikset ja helpottunut olo. Oliko se kaikki unta?

Eveliina Tistelgren / Instagram

”Voittoa ei tullut, se jäi pienestä kiinni ja harmitus oli hetken aikaa iso. Mutta samaan aikaan olin mielettömän ylpeä ja onnellinen Shirlyn puolesta, jonka kanssa lyöttäydyttiin yhteen ekana päivänä ja pidettiin siitä kiinni loppuun saakka”.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

11 kommenttia

  1. Paulille kiitos ja kunnia. Selviytyjä, joka teki työtä sijoituksensa eteen ja oli oikea SELVIYTYJÄ . Sympatiat Paulille.

 1. Paul todellinen voittajat 👍. Oli todellista kiusaamista häntä kohtaan.ei mitenkään reilua.

 2. Syvä järkytys tapahtumattoman oikeudenmukaisuuden takia. Paul todellinen selviytyjä ja sankari voittoineen!
  Kiusaajien ja lälly”miesten” tahto toteutui.
  Huh huh. Kaikkea on nähty, mutta tällainen huolestuttaa.
  Paljon onnea Paulille kuitenkin loppukilpailu paikasta ja voimia jatkoon!
  Kiusaajien naamoja ei juuri kiinnostaisi jatkossa telkusta katsoa..

 3. Väärä voittaja. Todellinen selviytyjä oli Paul, joka joutui taistelemaan jatkosta kerta toisensa jälkeen ja tuli kiusatuksi. Kiusaaminen ei kuulu tehtiin kilpailuun.

 4. Kyllä Paul oli paras selviytyjä. Kyllä otti koville muita miehiä kun Paul veti niitä 6-0. Vielä äänestyksessä kun ei voinut reilusti äänestää parasta. Miehetkin hame päälle, olette sen ansainneet.

 5. Paul on voittaja ja todellinen selviytyjä ei kukaan muu. Paul on ainoa joka joutui tekemään kaikkensa kilpailuissa selvitäkseen finaaliin
  Shirly on ärsyttävä sekä pelkkä kiukuttelija ja kiusaaja ( samaa kastia kuin Eve), kaikki tuomaristossa Shirlylle äänensä antaneet ovat säälittäviä luusereita ja mitä ilmeisimmin päättäneet että Paul ei tule olemaan voittaja oli tilanne mikä tahansa.
  Shirly ei todellakaan ansainnut voittoa, kunpa olisi tajunnut ettei ansaitse voittoa ja luovuttanut voittonsa Paulille niin ei olisi menettänyt kasvojaan totaalisesti

 6. Paul paras ja oikea selviytyjä.eve ja Shirley saisivat hävetä mutta narsisti eivät osaa hyi olkoon.tuomarit Viki Helmeri ja Heikki. Munattomia ämmä kateellisia yöäk.

 7. Paul on ainoa oikea voittaja. Tekisi mieli järjestää kansalaiskeräys, että hän saisi jonkinmoisen korvauksen selviytyjät reissustaan.

Kommentit suljettu.