Selviytyjät Suomen voittaja selvillä – vapaaehtoisesti kisan jättänyt Virpi paljastaa somessa, miten pääsi seuraamaan jännittäviä ratkaisuhetkiä

Ex-jääkiekkoilija Sami Helenius on Selviytyjät Suomi -voittaja 2022.

Sami vei voiton tiukassa äänestyksessä yhden äänen erolla toiseksi tulleeseen Tommi Manniseen.

Ei paljon sanoja tarvita! Olen äärimmäisen onnellinen, en ainoastaan tästä rahapalkinnosta, vaan niin ikimuistoisesta kokemuksesta ja uusista ihanista ihmissuhteista – kyllä suomalainen mies on äärettömän onnellinen”.

Sami nostaa päättyneen kauden yhdeksi tärkeimmäksi teemaksi inhimillisyyden. ”Mun mielestä tämän kauden Selviytyjien teemaksi sopisi ihminen edellä. Kun yhdistymisen jälkeen alkoi monella koti-ikävä painaa, apu löytyi yllättävän läheltä. Vaikka kilpailtiin rahasta ja toisia vastaan, se inhimillisyys oli todella ihailtavaa ja väittäisin, että meillä kaikilla on sitä. Kun on ollut 34 päivää viidakossa, tunteet ovat aika pinnassa, ihan mahtava fiilis, ihania ihmisiä. Nämä ovat ihmisiä, jotka jäävät ystäviksi lopunelämäksi”.

Ohjelmassa neljänneksi tullut, ennätyspitkään viidakossa selvinnyt Virpi Kätkä, on kommentoinut Samin voittoa somessa. Virpi ei lopulta päässyt heimoneuvostoon valitsemaan voittajaa, sillä Virpi luovutti kisan vapaaehtoisesti.

”Sylintäydeltä onnea meidän kaikkien kilpailijoiden rakastama ihana Sami. Sydän täyttä kultaa. Läheisin liittolaiseni yhdistymisestä lähtien, kiitos tuesta ja turvasta”, toteaa Virpi someviestissään.

Entä miten Virpi seurasi jännittävää voittajan valintaa – Virpi paljastaa asian somessa.

”Urhea ja ihana Julia on mukana heimoneuvostossa ja minä seuraan tuotannon kanssa heimoneuvostoa ohjaajan tv-monitorista. Ilmeistä päätellen on todella jännittävä heimoneuvosto”.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone