Scandinavian Hunks lopettaa toimintansa – sitä ennen Suomen-kiertue

Suosittu kotimainen tanssi- ja showryhmä Scandinavian Hunks lopettaa toimintansa ja käynnistää jäähyväiskiertueen ensi keväänä.

Jäähyväiskiertueelle osallistuu nykyisten tanssijoiden lisäksi monia Scandinavian Hunks -ryhmässä vuosien varrella olleita ja sittemmin suurelle yleisölle tunnetuksi tulleita entisiä jäseniä, kuten Esko Eerikäinen, Sami Sarjula ja Jani Kokki sekä ryhmän perustajajäsenet Petri ”Mauno” Ahonen ja Jucci Hellström.

Scandinavian Hunks perustettiin vuonna 2001 ja on 20-vuotisen uransa aikana tehnyt tuhansia keikkoja ja saavuttanut yli miljoonan katsojan yleisön.

Scandinavian Hunksin One Night Only -niminen kiertue alkaa 4. maaliskuuta Järvenpäästä ja päättyy kevään osalta 23. huhtikuuta Ouluun. Muut kiertuepaikat ovat Lahti, Kajaani, Seinäjoki, Imatra, Mikkeli, Hyvinkää, Kuusankoski, Tampere, Pori, Turku ja Ylivieska. Lisäksi on tulossa vielä muutamia myöhemmin julkistettavia esiintymisiä sekä 5. joulukuuta 2022 Helsingin Kulttuuritalossa pidettävä ryhmän kaikkien aikojen viimeinen esiintyminen.

”Haluamme tällä kiertueella osoittaa suuret kiitokset kaikille meitä tukeneille tahoille, läheisillemme ja ennen kaikkea maailman parhaille faneille, toteaa Petri ”Mauno” Ahonen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone