Rocktähti saapui humalassa fanitapaamiseen – fanit järkyttyivät

Yhdysvaltalainen rocklaulaja Scott Weiland on noussut otsikoihin öykkäröimällä Bostonin Music Hallissa järjestetyssä fanitapaamisessa.

Uutistoimisto WENN kertoo, että Weiland oli hermostunut ja sekava koko lyhytkestoisen tilaisuuden ajan, joka järjestettiin konsertin jälkeen.

Hän ei luonut minkäänlaista kontaktia paikalle saapuneisiin faneihin, vaikka he olivat pulittaneet 150 dollaria ”meet and greet” -tilaisuudesta.

– Hän oli kännissä ja valmis lätkimään paikalta mahdollisimman nopeasti, paikalla ollut fani kertoo.

Ylimielinen käytös oli liikaa monelle paikalle saapuneelle.

– Kun otimme yhteiskuvaa, hän laittoi kätensä ympärilleni ja totesi kirjaimellisesti, että taasko minun pitää tehdä tätä paskaa, naispuolinen fani kirjoittaa Facebookissa.

– Hän ei edes vilkaissut minua valokuvaa otettaessa. Maksoimme kalliin lipun, niin kyllä olisi suonut häneltä edes jonkinlaisen kontaktin, toinen toteaa.

Stone Temple Pilotsista ja Velvet Revolverista tuttu vokalisti on julkaissut pahoitteluviestin Facebookissa.

– Fanini eivät ansainneet tätä. Ilman kannattajia emme pysty tehdä sitä, mitä me teemme. Laitoin kaikki likoon keikalla. Olen pahoillani, että olin uupunut ja käyttäydyin huonosti. Olen todella pahoillani, Weiland kirjoittaa.

47-vuotias Weiland on joutunut vuosien aikana monenlaisiin pinteisiin huume- ja alkoholiongelmiensa takia. Hänet on erotettu bändeistä huumeiden käytön ja huonon käytöksen takia.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

  1. Hui kauheata. Artisti käyttää aineita. Äkkiä holhouskukkahatut paikalle.