Porvoon Viinijuhlat julkisti ensi kesän tapahtuman päänimiä

(Foto Jarkko Laine)

Porvoon Viinijuhlat tuo jo toista kertaa musiikin, ruoan ja juoman juhlan Porvoon Tapahtumapuistoon 12.-13.7.2024.

Kaksikielinen festivaali julkaisee nyt neljä ensimmäistä artistia. Ja liikkeelle lähdetään isoista nimistä!

Yhtenä ensi kesän pääesiintyjistä nähdään ruotsalainen eurodance-artisti E-Type. Mukana myös SANNI, Eppu Normaali sis. Iiro Rantala ja Teflon Brothers. Kaksipäiväisen tapahtuman ohjelma täydentyy ennen kesää. 

“Porvoon Viinijuhlat otettiin ensimmäisenä vuotena uskomattoman hyvin vastaan. Meillä on ollut ilo ja kunnia tehdä tapahtumaa, ja tulevalle kesälle kehitämme tapahtumaa entisestään. Ensi kesälle tavoittelemme kahden päivän aikana 12 000 kävijää ja luotamme että pääsemme tavoitteeseen. Viime keväänä molemmat VIP early bird liput myytiin loppuun, suosittelemme olemaan ajoissa liikenteessä. Nähdään ensi kesänä!” kommentoi Porvoon Viinijuhlien festivaalijohtaja Valtteri Taipalus. 

Porvoon Viinijuhlat järjestettiin ensimmäistä kertaa heinäkuussa 2023 Porvoon Kokonniemen tapahtumapuistossa. Festivaali keräsi alueelle viikonlopun aikana 9 000 kävijää, perjantain ollessa loppuunmyyty.

Tapahtuman kahden päivän liput ovat nyt myynnissä Lippu.fi-palvelussa. Tapahtuma on kokonaisuudessaan K18 ja koko festivaalialue on yhtenäistä anniskelualuetta.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone