”Päätettiin tuutata ohjelmaa kerralla reilusti ulos” – Joensuun Ilosaarirock esitteli massiivisen nimilistan

Joensuun Ilosaarirock (14.–16.7.2023.) räväyttää kerralla yli puolet artistilistastaan ihmisten ilmoille.

Suurimmat nimet ovat The Prodigy (UK), Years & Years (UK) sekä VV eli Ville Valo.

Ulkomaan nimiä lisää, poptähti Benson Boone (US), ranskalainen synthwave-jätti Carpenter Brut (FR), ensimmäistä kertaa Suomeen saapuva brittipoppari Dylan (UK), punkrock-yhtye Frank Carter & The Rattlesnakes (UK) sekä sielukasta R&B:tä esittävä laulaja-lauluntekijä Jacob Banks (UK).

Kotimaisista nimistä vahvistetaan VesalaGettomasa, Stam1na, pehmoaino, Aliisa Syrjä, Anna Puu, Antti Autio + Jouset, Arppa, BESS, Costi, Gasellit, Eevil Stöö & Stepa, Ismo Alanko, Kissa, Knipi, Malla, Maustetytöt, Michael Monroe, Mouhous, Nelli Matula, Olavi Uusivirta, Pihlaja, Ramses II, Scandinavian Music Group, Sexmane, Stoned Statues, Turisti ja Yona.

Julkistusten perään on kyselty niin vimmatusti, että päätettiin tuutata ohjelmaa kerralla reilusti ulos! Ilosaarirockille tuttuun tapaan ohjelmassa on taas vain hyvää musiikkia, ja kattauksesta on rakentumassa erittäin monipuolinen. Hitosti uutta, sopivassa määrin tuttua ja taatusti sataprosenttisesti tajunnanräjäyttäviä keikkakokemuksia”, iloitsee Ilosaarirockin promoottori Panu.

Kaikkiaan Ilosaarirockissa esiintyy yli 60 artistia ja bändiä.

Ilosaarirockin kolmen päivän perusliput ja VIP-liput ovat parhaillaan myynnissä täällä. Muut lipputyypit, mukaan lukien kahden ja yhden päivän VIP-liput, ovat tulossa myyntiin kevään aikana.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Yksi kommentti

Kommentit suljettu.