NHL saapuu Ylen kanaville – tätä kaikkea on luvassa pian

Yle näyttää 25 NHL-ottelua sekä Stanley Cup -finaalit kausina 2021–22 ja 2022–23.

NHL saapuu Ylen kanaville, kun Kaapo Kakon edustama New York Rangers kohtaa Joonas Donskoin Seattle Krakenin sunnuntaina 30. tammikuuta klo 20.  Ensimmäinen ottelu nähdään tuolloin Yle TV2:ssa ja Yle Areenassa s

Ensimmäisen lähetyksen asiantuntijoina ovat Ismo Lehkonen ja Kimmo Kuhta, studioisäntänä on Urheilustudiosta tuttu Sami Laine ja ottelun selostaa tv-lähetyksistä ja radion Jääkiekkokierroksilta tuttu Simo Leinonen.

Seuraava ottelu nähdään sunnuntaina 27. helmikuuta, kun luvassa on Carolinan ja Edmontonin kohtaaminen. Maaliskuussa Yle näyttää lauantaina 12.3. kaksi ottelua peräkkäin. Ensin vastakkain pelaavat Nashville ja St. Louis klo 19.30, jonka jälkeen Carolina kohtaa Philadelphian klo 22.

Huhtikuun ottelut julkaistaan myöhemmin. Ylen otteluvalinnoissa painotetaan eri suomalaispelaajien otteluita sekä suomalaisyleisölle osuvaa parasta katseluaikaa eli Suomen aikaa klo 19–23.

“Suomalaiset menestyvät maailman kovimmassa liigassa paremmin kuin koskaan. Kun NHL-pelaajat eivät päässeet olympiakisoihin, tarjoamme kaikille mahdollisuuden nähdä suomalaistähtien suorituksia. Otteluvalintojen lisäksi suomalaisnäkökulma näkyy vahvasti sisällöissä”, sanoo Yle Urheilun päällikkö Joose Palonen.

Kuvat AOP,  koonnut Aleksi Hyvönen, Yle.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone