Näyttelijä Mimosa Willamo selittää somessa pepun vilautusta Hesarissa: ”En mä aio aloittaa mitään karvakampanjaa”

25-vuotias näyttelijä Mimosa Willamo nähdään Helsingin Sanomien kuukausiliitteessa nakuna osiossa ”Sielu & Ruumis” – niinhän kyseisessä lehden juttusarjassa on yleensä tapana.

Somessa Mimosa kertoo, miksi kävi ”näyttämässä pyllyä” Hesarille.

Oli hankalaa löytää syytä tehdä jotain näin epämukavaa. Päätin suostua kun mietin teini-ikäistä itteäni stressipäissäni epiloimassa, koska liikkatunnilla oli supistu rinnakkaisluokkalaisen topin alta vilkkuvista kainalokarvoista. Kirosin intialaisia juuriani ja tummia karvojani”.

Karvakulmalla voisinkin puhua kropastani. Se on ollut pinttyneempi päänvaiva kuin mikään muu ja on suuren suuri helpotus, että asenteet karvaisia naiskehoja kohtaan on muuttuneet kun niitä on muutettu”.

Mimosan ajatuksena ei kuitenkaan ollut, että ihokarvoista tulisi haastattelun tärkein pointti. Mimosa ei ole lähtemässä ”karvakampanjan” äänitorveksi.

Saako sulla olla karvoja, saako ne harmittaa, saako niistä olla ylpeä, saako niiden antaa olla? Niin saa. Ja ainoa joka niistä päättää oot sinä ite”.

View this post on Instagram

Kävin näyttämässä pyllyä ja mansikkasukkia Hesarille. Harkitsin ja jännitin tätä haastista ja kuvaa. Oli hankalaa löytää syytä tehdä jotain näin epämukavaa. Päätin suostua kun mietin teini-ikäistä itteäni stressipäissäni epiloimassa, koska liikkatunnilla oli supistu rinnakkaisluokkalaisen topin alta vilkkuvista kainalokarvoista. Kirosin intialaisia juuriani ja tummia karvojani. Ja nenänkin alla haituvaa, vittu että niiden nyppiminen sattui, ja turhautti. Bikinit oli aina shortsimalliset. Karvakulmalla voisinkin puhua kropastani. Se on ollut pinttyneempi päänvaiva kuin mikään muu ja on suuren suuri helpotus, että asenteet karvaisia naiskehoja kohtaan on muuttuneet kun niitä on muutettu. Kuukausiliite ei välttämättä oo täysin nuorison pulssilla, mutta ehkä joku saisi tästä tsemppiä. (En tosin kuvassa esittele koronakainaloitani, koska tissit haluan pitää omana hupinani.) Illalla mietin että huomenna peppuni pääsee monen kodin aamupalapöytään. Jännää. Nettilehti ilmestyi jo yöllä ja tietysti katsoin jutun. Otsikkona on "Nyt ilman ihokarvoja." Itketti. Vitutti. Se tuntui sotivan kaikkea sitä vastaan mitä yritin sanoa. En mä aio aloittaa mitään karvakampanjaa. Tykkään sääristäni myös sileinä. Mutta toivon, että jos sä olet miettinyt, saako sulla olla karvoja, saako ne harmittaa, saako niistä olla ylpeä, saako niiden antaa olla? Niin saa. Ja ainoa joka niistä päättää oot sinä ite. PS. Älä slaidaa deeämmään mielipidettä kropastani. Kuvauksesta kiitokset Liisa Valoselle. #sielujaruumis

A post shared by Mimosa Willamo (@mimosawillamo) on

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone