Näyttelijä Garrett Hedlund pidätettiin – erosi vain muutama viikko sitten Emma Robertisista

TMZ:n mukaan näyttelijä Garrett Hedlund pidätettiin lauantai-iltana Tennesseessa. Pidätyksen syy oli Franklinin piirikunnan poliisin mukaan julkinen päihtyminen.

Tapauksen yksityiskohdat eivät ole tiedossa. Viimeisten tietojen mukaan Hedlund on vapautettu takuita vastaan. Hänen on määrä palata oikeuteen maaliskuussa.

37-vuotias Hedlund tunnetaan muun muassa rooleistaan elokuvissa Tron: Perintö (2010), Troija (2004) ja Mudbound (2005). Hän kuvaa parhaillaan The Ploughmen -nimistä jännäriä.

Hän erosi avopuolisostaan, näyttelijä Emma Robertsista vain muutama viikko sitten. He saivat yhteisen lapsen joulukuussa 2020. Pariskunta oli yhdessä kolme vuotta.

Hedlundia vastaan ​​on nostettu hiljattain uusi syyte, koska hänen väitetään ajaneen niin humalassa tammikuussa 2020. Hän törmäsi maasturillaan henkilöautoon, jossa oli nainen ja hänen kolme lastaan. Kaksi henkilöä loukkaantui kolarissa.

Hedlund yritti paeta onnettomuuspaikalta ja kieltäytyi rattijuopumustestistä onnettomuuspaikalla. Kun hänet testattiin tunteja myöhemmin, hänen veren alkoholipitoisuus oli kaksinkertainen lailliseen rajaan verrattuna. Hänet tuomittiin kolmen vuoden koeajalle.

TMZ:n mukaan tyypillisesti yksi koeajan ehdoista on, että lakia ei saa rikkoa. Siksi viimeisin pidätys voi olla hänelle ongelmallinen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone