Napapiirin sankarit jatkaa voittokulkuaan – myös neljäs Napis ylitti haamurajan

Juha Wuolijoen ohjaama ja Pekko Pesosen käsikirjoittama Napapiirin sankarit 4 on valloittanut suomalaiset, kuten leffasarjan aikaisemmat edustajat. Perjantaina 23.12.2022 ensi-iltansa saanut elokuva on nyt rikkonut 100 000 katsojan rajan.

Ennakkonäytökset mukaan lukien on Napis4:n nähnyt tiistain 17.1. päätteeksi jo 100 820 katsojaa. Legendaarisen leffasarjan neljännen osan näytökset jatkuvat elokuvateattereissa kautta maan edelleen.

”100.000 katsojaa edellyttää toki tuotantoyhtiöltä ja tekijöiltä hyvää ja kiinnostavaa elokuvaa. Mutta se, että elokuvan voi ylipäätään nähdä, ja että 100.000 katsojaa saa sen katsottavakseen – siihen tarvitaan saumatonta yhteistyötä levitysyhtiön ja elokuvateattereiden kanssa. Napis4-leffaa on esitetty Suomessa pienimpiäkin teattereita myöten. Kiitoksen tällaisesta merkkipaalusta ansaitsevat siis myös SF Studios ja elokuvateatterit kautta maan.”

Elokuvan pääosassa sankaridebytoi Heikki Ranta ja toisena uutena kasvona nähdään Mikko Töyssy.

Napapiirillä seikkailevat edelleen myös mm. Pamela TolaKari Ketonen ja Timo Lavikainen.

Yhteensä koko Napapiirin sankarit -saaga on koonnut maan elokuvateattereihin yli miljoona katsojaa, ja lukeutuu siten ylivoimaisesti Suomen suosituimpiin leffasarjoihin.

Napapiirin sankarit 4 -leffan päätraileri on katsottavissa täällä.

(SF Studios)

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone