Näin kommentoivat Suomen The Real Housewives -julkistusta Täykkärit-kaksikko Marjo ja Satu: ”Voimanaisia parhaimmillaan”

Maineikas ja kohua aiheuttanut tosi-tv-formaatti The Real Housewives saadaan Suomeen kotimaisena versiona.

Sarjassa seurataan viiden uranaisen tapahtumarikasta elämää, ammattiambitioiden saavuttamista ja sitä, miten naiset hallitsevat arkensa kaaosta. 

Mukana ovat Salatut elämät -sarjastakin tuttu Mia Ehrnrooth, Miss Suomi -kuvioista muistettu Anitra Ahtola, Satu Väkiparta, Linda Jakobsson sekä Marjo Toskala.

The Real Housewives on ihastuttanut ja vihastuttanut Yhdysvalloissa vuodesta 2006 asti. Yhdysvalloissa ohjelmasta on tehty 11 versiota, kansainvälisiä versioita on jo yli 20.

The Real Housewives -formaatin suomalaisversio alkaa Nelosella ja Ruudussa helmikuussa.

Marjo Toskala ja Satu Väkiparta ovat kommentoineet ohjelman julkistusta somessa:

”Juuri saamani tiedon mukaan tässä on Suomen Täydelliset Naiset. The Real Housewifes-formaatin fressi suomiversio on nyt täällä ja kyllä tässä rivissä kelpaa seistä leveä hymy huulilla.

Mun vierelläni tässä on voimanaisia parhaimmillaan. Vahvasti omaa polkuaan kulkevia ja eteenpäin pyrkiviä naisia. Vaikka me ollaan kaikki matkallamme hyvinkin eri elämänvaiheissa ja eri tilanteissa, meitä yhdistää tiukasti se yksi tärkeimmistä supervoimista nimittäin YSTÄVYYS.
Ja niinkuin ystävyydessä aina, siihen kuuluu niin hyviä kuin huonoja hetkiä. Itkua, naurua ja koko kirjo siitä väliltä. Näiden naisten kanssa saan kokea sen.”

Marjo Toskala

Satu Väkiparta:

”Saan vihdoin virallisesti paljastaa, että olen yksi Suomen Täydellisistä Naisista! Ollaan tehty The Real Housewives -sensaatioformaatista kotimainen tuore versio. Suomen Täykkäreiden ekalla kaudella seurataan meidän viiden elämää – kanssani @aniahtola@lindajakobsson@toskalamarjo ja @miamikela . Katso helmikuussa Neloselta tai Ruudusta, mitä kaikkea ollaan tehty näiden upeiden daamien kanssa”.

Satu Väkiparta

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone