”Mun aikaisempi tanssikokemus on täysin nolla” – Joel Harkimo ja Maaret Kallio kommentoivat Tanssii tähtien kanssa -uutista

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman uudet tähtiparit on julkistettu. Ohjelma starttaa MTV:llä sunnuntaina 28.8. esittelyjaksolla ja suunnuntaikna 4.9. alkaen päästään kaksituntisten livelähetysten pyörteisiin. Maanantaina 29.8. alkaen kahdesti viikossa MTV Katsomon Tanssikupla-ohjelmassa seurataan, mitä ohjelman kulisseissa tapahtuu.

Ohjelmassa ovat mukana radio- ja tv-juontaja Alma Hätönen, uutisankkuri Jaakko Loikkanen, yrittäjä Joel Harkimo, kouluttajapsykoterapeutti ja tietokirjailija Maaret Kallio, televisiotoimittaja Sonja Kailassaari, artisti Benjamin Peltonen, näyttelijä Mikko Nousiainen, jääkiekkomies ja Hockey Nightista tuttu Siim Liivik, näyttelijä Katariina Kaitue, artisti Signmark eli Marko Vuoriheimo ja poppari Evelina.

Juontajina toimivat Vappu Pimiä ja Ernest Lawson. Tuomareina tuttu trio eli J.Haapalainen, H.Ahti-Hallberg sekä J.Uotinen.

Näin Joel Harkimo ja Maaret Kallio kommentoivat uutista somessa:

”Joku ehkä saattoi huomata että oon mukana tulevalla Tanssii tähtien kanssa – kaudella. Oon todella innoissani mutta samaan aikaan mua jännittää todella paljon. Mun aikaisempi tanssikokemus on täysin nolla. Mutta ei se mitään. Täysillä vaan tuulta kohti”.

Joel Harkimo / Instagram

Päätös on minulle todella rohkea, sillä en osaa lainkaan tanssia ja olen muutoinkin melkoinen jännittäjä. Minua on pyydetty mukaan useamman kerran, mutta aina olen kieltäytynyt milloin mistäkin syystä. Täytän elokuussa 45 vuotta ja päätin, että nyt uskaltaudun katsomaan tämän ihmeellisen kortin, jota elämällä on tarjottavana.

Olen mukana sitten kaksi viikkoa tai kuukautta, pyrin avoimeen mieleen ja onnellisen uteliaaseen otteeseen. Odotan kovasti, millaisia uusia ulottuvuuksia tanssi voi avata mielestäni ja kehostani ja tuoda uutta luottamusta, luovuutta ja lentoa myös työhöni.

Ajattelen vilpittömästi, että tässä kisassa en voi kuin voittaa. Kaikki saatu oppi tanssista, omasta mielestä, kehosta ja elämän uudesta ulottuvuudesta on joka tapauksessa vain plussaa. Ei ole epäonnistumisia tai häviöitä, on vain mahdollisuus oppia.

Tärkeimpänä voimanani on toivo. Jokainen tuleva uusi askel, rytmi ja ilo on jo voitto.

Maaret Kallio / Instagram
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone