Minka Kuustonen kasvoi Kummelin parissa – yksi komediasarja on kuitenkin ylitse muiden: ”Sille nauraa, vaikka sen olisi nähnyt kuinka monta kertaa tahansa”

Ei Haukku haavaa tee -komediasarjan toinen kausi julkaistiin marraskuussa Elisa Viihde Viaplayssa.

Jäppi Savolaisen ohjaama sarja kertoo viisihenkisestä Pitkäsen perheestä, jonka rakkaassa Haukku-lemmikkikoirassa asuu isoäidin haamu.

Uusina näyttelijöinä toisella kaudella nähdään muun muassa Minka Kuustonen. Hän esittää sinkkua uranaista Pipsaa, joka on töissä Pitkäsen perhen isän Tonin (Jarkko Lahti) yrityksessä. Heidän välilleen syntyy romanssinpoikanen, joka sekoittaa perheenisän elämää entisestään.

Kuustonen kuvailee roolihahmoaan hauskaksi ja ristiriitaiseksi nörtiksi, joka kietoo esimiehensä röyhkeästi pikkusormensa ympärille.

Hän pitää Ei Haukku haavaa tee -sarjaa ihanana poikkeuksena tämän päivän sarjajulkaisujen joukossa.

”On ihanaa, että koko perheelle tehdään sarjoja. Vaikka sarjan idea on absurdi, se toimii hyvin. Siinä on hauskoja virityksiä ja hulluutta, jollaisia rakastan komedioissa. Äitinä arvostan myös sitä, että sarjassa ei ole mitään niin pelottavaa, etteikö sitä voisi antaa huoletta lasten katsottavaksi.”

Kuustonen pitää komediaa kuningaslajina, ja keveys, tarkka rytmi ja hauskat oivallukset kestävät usein hyvin aikaa. Hänellä on yksi komediasuosikki yli muiden.

”Frendit on sarja, johon palaan aina. On ihanaa katsoa sarjaa, jossa rytmitykset toimivat niin hyvin, että sille nauraa, vaikka sen olisi nähnyt kuinka monta kertaa tahansa. Toisaalta yhtä lailla musta huumori ja sketsihahmojutut toimivat minulle. Olen kasvanut Kummelin parissa.”

Ei Haukku haavaa tee Elisa Viihde Viaplayssa.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

4 kommenttia

  1. Ei ole ollu vielä elämäni aikana, 55v, sellasta suomalaista tv huumoria joka olis edes hymyilyttänyt. Nauramaan saa vain Ylex Aamun Viki ja Köpi. Vaan johtunee siitä että olen Osa-aika aikuinen

    1. Vaikeeta nauraa suoraan sanottuna paskalle mitä TV:ssä on tänä päivänä.

      Reinikaisen jälkeen meni syvään sukellukseen kaikki eikä ole palautunut.

    2. Ei sille mitään voi jos on huumorintajuton tosikko 😏 Viki ja Köpi toimii mullekkin, mutta ei vedä vertoja Linnonmaalle. Eikä kumpikaan kummeleille, vintiöille, lapinlahden linnuille, pulttiboisille yms loistavalle suomikomedialle 😁

  2. Välillä miettii, että missä tynnyrissä nämä kommentoijat elävät. Avoimella mielellä pitäisi olla, eikä haikailla Tankki täyteen saati Reinikaista. Voi olla kasvatuksessakin vikaa, ettei saa nauraa.

Kommentit suljettu.