Mikä on tilanne Temptation Island Suomessa iltanuotion jälkeen eronneella Leenulla ja Artulla – onko päätös pitänyt?

Temptation Island Suomi -kauden sydäntäsärkevässä päätösjaksossa kuusi vuotta seurustelleet Leenu ja Arttu päättivät suhteensa iltanuotion loimussa.

Artun rajanylitykset sinkku-Marin kanssa olivat Leenulle liikaa – suhteelle ei enää siinä vaiheessa nähty tulevaisuutta.

Mia Paavosen ja Noora Hapulin juontamassa OMG! goes Tempparit -podcastissa selviää, mikä on Artun ja Leenun tilanne nykyään, noin kahdeksan kuukautta kuvausten jälkeen.

Päätös on pitänyt ja kaksikko ei asu enää yhdessä. Kuvausten jälkeen pari muutti erilleen ja piti noin kuukauden keskinäistä hajurakoa, jonka aikana molemmat saivat pohtia asioita omilla tahoillaan.

Puheyhteys palautui yllättävän sattumuksen kautta. Leenu oli juhlimassa synttäreitään ja juhlinta meni hieman yli. Artulle soitettiin, että Leenu kaipaisi yöpaikkaa – eiväthän Leenun ystävät tienneet Tempparit-kuvioista.

Arttu ei myöskään tiennyt, missä Leenu asui yhteisestä asunnosta muuton jäljiltä. Niinpä Arttu haki Leenun luokseen toipumaan juhlinnan aiheuttaman väsymyksen.

Siitä alkoi jälleen tiiviimpi yhteydenpito, mutta yhteen palaamiselle Leenu ei anna enää toivoa.

Arttu myöntää, että haaveilee edelleen yhteen palaamisesta Leenun kanssa. Leenu ei kuitenkaan näe yhteistä tulevaisuutta.

(Ruutu, Nelonen)

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone