Kaikki synnit -sarjan jäähyväiskausi esitetään brittiläisellä jättikanavalla

Suositun Kaikki synnit -draamasarjan kolmas ja viimeinen kausi julkaistiin joulukuussa Elisa Viihde Viaplayssa.

Entertainment Focusin mukaan Pohjois-Suomen maaseudulle sijoittuvan draamasarjan kolmoskausi on myyty Iso-Britannian suurimmalle kaupalliselle tv-kanavalle, Channel 4:lle. Sarjan kansainvälinen nimi on All the Sins ja sen viimeinen kausi saa ensi-iltansa kanavalla 26. maaliskuuta kello 23.00 alkaen.

Koko kausi julkaistaan myös Channel -kanavan All 4 -suoratoistopalvelun Walter Present -ohjelmakirjastossa, joka on erikoistunut vieraskieliseen draamaan ja komediaan.

Briteissä Kaikki synnit -sarja luokitellaan nordic noiriksi.

”Sarja sai parhaan pohjoismaisen draamasarjan käsikirjoituspalkinnon Göteborgin elokuvajuhlilla – joten katsojat voivat odottaa näkevänsä nordic noiria parhaimmillaan”, Entertainment Focus –sivuston toimittaja kirjoittaa.

Channel 4:n on Iso-Britannian suosituin tv-kanava BBC:n kanavien sekä sen kaupallinen kilpailijan ITV:n kanssa.

Mika Ronkaisen ohjaaman ja yhdessä Venla Aakon kanssa käsikirjoittaman Kaikki synnit -sarjan aiemmat kaudet saivat hyvän vastaanoton Channel 4:llä. Sarjan oli kanavan katsotuin vieraskielinen sarja vuonna 2021.

Kaikki synnit on myyty kaikkiaan yli 60 maahan. Sarjan tuottajan Ilkka Matilan mukaan Kaikkien syntien menestys perustuu pitkälti siihen, että se kertoo paikallisen tarinan yleismaailmallisin keinoin.

”Käsikirjoittajat Venla ja Mika ovat tuoneet perinteiseen lajityyppiin, jotain syvällistä ja koskettavaa, joka tuntuu toimivan globaalisesti. Sarja kertoo sellaisesta elämästä ja arvoista, jotka ovat suurimmalle osalle meistä jollakin tapaa tuttuja”, Matila kertoi Mesta.netille joulukuussa.

Kaikki synnit Elisa Viihde Viaplayssa.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone