Jaajon ja Radio Suomipopin salaiset kansiot avautuvat: ”Jaajo Linnonmaa saapui Suomipopille samalla tavalla kuin kaikkialle muuallekin – takaoven kautta”

Antto Terras on kirjoittanut Radio Suomipopin 20-vuotisen historian talteen.

Vuonna 2001 eetterin valloittanut Radio Suomipop on ollut osana suomalaisten arkea ja juhlaa nyt jo kahdenkymmenen vuoden ajan. Suomipop ja suomalaiset ovat olleet samalla taajuudella alusta alkaen. Yhdessä on ilakoitu, itketty, naurettu ja rakastettu. Kunnioitettavasta iästä huolimatta aloitetaan Suomipopilla jokainen aamu aina puhtaalta pöydältä. Kuuntelijoiden luottamus ansaitaan tuoreudella ja huumorilla – ja korvia hivelevillä musiikkivalinnoilla (Into Kustannuksen tiedote).

Lokakuun 11. päivä julkaistavaa kirjaa odottaa innolla myös Jaajo Linnonmaa.

Näin kirja aloittaa Jaajon tarinan:

”Jaajo Linnonmaa saapui Suomipopille samalla tavalla kuin kaikkialle muuallekin – takaoven kautta. Tissien ja pakaroiden siivittämänä Sub TV:ltä Maikkarin myöhäisiltaan ajautunut Jaajo tahtoi levittää bailaamisen ilosanomaa myös radioaalloille. Pulssi vaikutti konseptilta, jota ei olisi pitänyt esittää livenä, saatikka televisiossa tai radiossa. Jaajon säteily taas peitti allensa myös formaatin kelvottomuuden, joten miehen saapumista Suomipopille ei ollut syytä estää.”

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone