Jaajo Linnonmaa jättää suosikkiohjelman – näin Jaajo kommentoi seuraajaansa

Parhaillaan uutta Diili-kautta kuvaava Jaajo Linnonmaa jättää Haluatko miljonääriksi? -ohjelman.

Mies on kertonut asiasta sometilillään:

”Kaikille Haluatko Miljonääriksi ohjelman faneille tiedoksi, että uudelle kaudelle on haku taas alkanut, mutta juontajan saappaisiin astuu uusi tyyppi. Miltsin juontajan hommaan hyppääminen oli mun uran kovin juttu aikoinaan ja omaa mieltä lämmitti suuresti, kun legendaarinen Lasse Lehtinen toivotti mulle tsemppiä pestiin. Mä toivon myös uudelle juontajalle kaikkea hyvää ja kun tiedän tyypin, niin uskon ohjelman olevan hyvissä käsissä. Mä keskityn nyt luotsaamaan Diiliä, joka on ehdottomasti lähempänä mun sydäntä, koska yrittäminen on se mun juttu”.

Jaajo Linnonmaa / Instagram

Jaajon mukaan ”Miltsin” jättämisen taustalla on, ettei aika riitä kaikkeen.

Jaajon Haluatko miljonääriksi? -ura alkoi vuonna 2016.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone