Huutokaupan metsästäjät -tähti Gunter Nezhoda on kuollut

Huutokaupan metsästäjät (Storage Wars) -realitysarjasta tuttu Gunter Nezhoda kuoli tiistaina Utahissa, Deadline-sivusto uutisoi.

Hän sai kuusi kuukautta sitten keuhkosyöpädiagnoosin jälkeen. Hän oli kuollessaan 67-vuotias.

Hänen poikansa Rene Nezhoda kertoi Instagram-videolla, että hänen isänsä oli tupakoinut 30 vuotta ja hiljattain hänen tila heikkeni rajusti ja lääkärit eivät voineet tehdä enää enempää. Renen mukaan hänen isänsä kuoli rauhallisesti nukkuessaan ja ilman kipuja.

Nezhoda esiintyi sarjassa ostajana vuosina 2015-2019. Itävallassa syntynyt, Las Vegasissa pitkään asunut mies oli myös valokuvaaja ja basisti. Lisäksi hän näyttelijä muutamissa elokuvissa, kuten The Haunting at Death Valley Junction (2020) ja Do Not Disturb (2014).

Vuodesta 2010 lähtien A&E -kanavalla pyörinyt Huutokaupan metsästäjät seuraa ammattikauppiaita, jotka kilpailevat keskenään varastohuutokaupoissa. Kun varaston haltija ei ole maksanut varaston vuokraa kolmeen kuukauteen, sen sisältö myydään eniten huutaneelle. Suomessa sarjaan on esittänyt FOX-kanava.

Rene Nezhodaa kuvailee isäänsä sarjan rakastetuimmaksi tyypiksi.

”Hän ei koskaan saanut osakseen vihaa. Ihmiset rakastivat hänen ympärillään olemista. Kaikki halusivat työskennellä hänen kanssaan.”

Kuva: A&E

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone