Huomio Anna Abreun tulevan viikonlopun keikkoja odottavat fanit – Anna sairastaa

Anna Abreu, nykyään pelkkä Abreu, joutuu perumaan perjantaisen Kalajoen keikkansa. Myös lauantainen Suomipop Festivaalin Oulun keikka on vaakalaudalla.

Näin Anna kertoo asiasta somessa:

”Tulin juuri lääkäristä, joka määräsi mulle ja mun äänelle vielä ainakin yhden lepopäivän. Oon ollu kipeenä nyt melkein kaksi viikkoa ja olen vetänyt muutaman keikan joko kipeänä tai puolikuntoisena, joten ääni ja kroppa on olleet kovalla koetuksella. Oon niin pahoillani, mutta joudun perumaan huomisen Kalajoen keikan. Mä tiedän, että ymmärrätte, mutta harmittaa silti sikana tuottaa pettymys kaikille teille jotka olitte tulossa nyt pidetään peukkuja, että ääni saa tämän ja huomisen päivän aikana tarpeeksi lepoa, jotta olen toivottavasti seuraavalla lauantain keikalla taas iskussa”.

 

Rakkaat! Tulin juuri lääkäristä, joka määräsi mulle ja mun äänelle vielä ainakin yhden lepopäivän. Oon ollu kipeenä nyt melkein kaksi viikkoa ja olen vetänyt muutaman keikan joko kipeänä tai puolikuntoisena, joten ääni ja kroppa on olleet kovalla koetuksella. Oon niin pahoillani, mutta joudun perumaan huomisen Kalajoen keikan. Mä tiedän, että ymmärrätte, mutta harmittaa silti sikana tuottaa pettymys kaikille teille jotka olitte tulossa😭😭😭 nyt pidetään peukkuja, että ääni saa tämän ja huomisen päivän aikana tarpeeksi lepoa, jotta olen toivottavasti seuraavalla lauantain keikalla taas iskussa. ❤️ Pidetään sormet ristissä. Kiitos niin paljon ymmärryksestä ja tsempistä ja vielä kerran, anteeksi!❤️ Nyt ruokaa ja nukkumaan🌈

A post shared by ABREU (@iamabreu) on

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Yksi kommentti

Kommentit suljettu.