Gillan, Glover, Paice: Hard rock -veteraanin uusi levy ilmestyy perjantaina – ennakkopalana uusi video

Hard rock -veteraani Deep Purpe julkaisee uuden albumin ”Turning To Crime” 26.11.

Levy sisältää cover-versioita, esimerkkinä singlenä julkaistu Huey ”Piano” Smithin Rockin’ Pneumonia And The Boogie Woogie Flu, josta on julkaisu myös video.

Kosketinsoittaja Don Airey avaa taustoja kappaleen valintaan:

”Minun kuuluisi sanoa, että olen halunnut versioida kappaletta ihan nuoruusvuosistani lähtien, mutta rehellisesti sanottuna kappaleen alkuperäinen versio ei ole minulle kauhean tuttu. Professor Longhair -yhtyeen versio oli se, joka inspiroi minua tässä sovituksessa. Minä vaan rakastan koko biisiä ja kyseistä pianonsoittotyyliä… sitä on hyvin vaikea jäljittää, ja tässä oli haastetta kerrakseen. Kun kappale tuli takaisin muilta bändin jäseniltä, ajattelin että ”wau, tämä toimii.Todella hyvä sovitus!” 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone