Elonkerjuu tyrmää uutisen bändin lopusta, Johanna Koivulle toivotetaan kaunis kiitos ja näkemiin

Elonkerjuun viulisti Johanna Koivu pudotti pienimuotoisen pommin kertomalla Kotilieden blogissaan Elonkerjuun soittaneen viimeisen keikkansa Seinäjoen Vauhtiajot -tapahtumassa.

Asiaa on harkittu pitkään eikä ratkaisu ollut helppo. Sovimme jätkien kanssa, että Elonkerjuun taival on kuljettu loppuun ja 16 vuoden jälkeen on aika jatkaa erikseen. Aika on nyt kypsä ja monet, uudet, haasteet odottavat. Rakkaat fanit: tämä ei jää tähän, me kohtaamme vielä uusien kuvioiden merkeissä”.

Hämmennystä herättää, ettei asiasta ole ilmeisesti yhteisymmärrystä bändin sisällä. Elonkerjuun Facebook-sivulla Simo Ralli vakuuttaa bändin jatkavan – ilman Johanna Koivua, jos hän on näin päättänyt.

Ralli toteaa yllättyneensä uutisesta, jonka mukaan Elonkerjuu on kuollut ja kuopattu! ”Me bändimme miespuoliset jäsenet emme ole koskaan olleet Elonkerjuuta lopettavassa kokouksessa”.

Olen soittanut Anteron ja Lennin kanssa kimpassa nyt 27 vuotta, enkä osaa kuvitella lopettamista vielä tässä vaiheessa, kun ei tuo eläkeikäkään ole vielä aivan nurkan takana. Ehkä soitamme viimeisen kiertueemme vanhainkodissa.. Myös Juha on halukas jatkamaan.

Jatkamme luonnollisesti taukoa ja ihmettelemme tulevaa. Vastoinkäymiset ovat ennenkin vahvistaneet meitä. Toivomme Johannalle kaikkea hyvää tulevaan, ja kiitämme menneistä vuosista. Toivomme myös että fanimme seuraavat niin Johannan uusia kuvioita, kuin meitä vanhoja partojakin”.

Elonkerjuu soitti kesän ainoan keikkansa viime viikonloppuna Seinäjoen Vauhtiajoissa.

(Lähde Elonkerjuun Facebook, IS, Johanna Koivun Blogi)

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone