Ei tiennyt Riku Rantala vielä mitä tuleman pitää – Selviytyjät Suomen uuden juontajan rento ”työnäyte” muutaman vuoden takaa

Selviytyjät Suomi palaa ruutuihin syksyllä. Vuodesta 2018 asti ohjelmaa juontanut Juuso Mäkilähde jättää suosikkiohjelman. Juuso kertoi asiasta radiokanava Suomipopin suorassa Aamulypsy-lähetyksessä.

Uusi kausi on tulossa, se ei ole yllätys. Muuten mennään samalla tavalla, mutta meikäläisen taival ohjelmassa on nyt tässä. Yksi iso syy on se, että olen Aamulypsyssä. Haluan keskittyä tähän. Ei olisi hyväksi aamuradiolle, jos olisin viidakossa pari kuukautta, Juuso kertoi suorassa radiolähetyksessä.

Selviytyjät Suomi -ohjelman uutena juontajana nähdään itsekin mitä erikoisimmissa ympäristöissä Madventures-ohjelmassa seikkaillut Riku Rantala. Onnea ja menestystä, Riku.

Minulla on isot saappaat täytettävänä. Minua kiinnostaa nähdä, mitä tapahtuu, kun ihmiset laitetaan tuollaiseen paikkaan. Selviytyjät on yksi suurimmista TV-ohjelmaformaateista, joten kiinnostaa myös ammattilaisena nähdä, miten se tehdään, Riku sanoi suorassa lähetyksessä.

Selviytyjät Suomen uusi kausi nähdään Nelosella ja Ruudussa syksyllä.

Rikun mittavat meriitit kaukomatkailun saralla tuntien, oheinen video on aivan riittävä työhaastattelu Selviytyjät-projektia ajatellen:

(Nelonen)

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone