Diilissä nuoren kilpailijan tekemisen taso ei riittänyt – pudonneen kommentti somessa: ”Joutaa nuori kolli kotiin vielä kasvamaan”

Diilin toinen tuotantokausi taittuu kohti loppuaan. Jyvät on erotettu akanoista ja kilpailu on selkeästi koventunut.

Huom, jos et ole viimeisintä jaksoa vielä katsonut, varo juonipaljastuksia.

Nyr koko kilpailijajoukko loisti mini ExtremeRun-tapahtuman järjestelyissä. Johtoryhmän edessä sateli superlatiiveja, mutta yhden kilpailijan käytös ja lausahdukset hämmensivät.

Vili Rautio on ensimmäisestä jaksosta asti päästellyt sammakoita suustaan. Hän on arvostellut kilpatovereittensa ikää, ajanut joukkuekavereitaan systemaattisesti bussin alle ja nostanut omaa häntäänsä jokaisessa johtoryhmässä. Neuvonantajana toimiva Toni Lähde onkin aikaisemmin todennut, että Vilin suun avaaminen on joka kerta pieni riski.

Vili on saanut Jaajolta ”Tulos tai ulos”-varoituksen. Vili ryhtyi projektinjohtajaksi, mutta vetäytyikin sitten varsinaisista tehtävistä itse, kehuen joukkuekavereitaan supertähdiksi. Omien sanojensa mukaan hän ei itse osallistunut suorittaviin tehtäviin, koska hän häiritsisi toimillaan muiden tekemistä.

Neuvonantajana toimiva Noora Fagerström seurasi tehtävänsuoritusta.

Ei ole oma vahvuus. Yritän roikkua perässä. Olen itse hyödytön. Otan kaiken irti Mikosta ja Dorasta”.

Nooran Vili-sitaatit saivat kaikki kilpailijat nauramaan. Viili myönsi, että Mikon ja Doran ammattitaidon hyödyntäminen todella oli hänen strategiansa.

Jaajon mielipide on kuitenkin selkeä: ”Täällä on superstaroja ja mä oon sitä mieltä, että sun taso ei just nyt riitä tähän skabaan. Vili, sä saat potkut”.

Vili on kommentoinut Diili-matkaansa somessa:

Lähdin Diiliin avoimin mielin – tietenkin motivoituneena ja valmiina voittamaan. Todella nopeesti mulle kuitenkin selvis, että me painitaan muiden kilpailijoiden kanssa pikkasen eri sarjoissa.

Mä tein aina parhaani – se riitti ehkä muutaman jakson. Sen jälkeen mä keskityin tekemään telkkaria – se riitti muutaman jakson lisää”.

Vili miettii muutaman oven saattaneen sulkeutua viihdeohjelman johdosta, mutta samalla voi todeta ovia avautuneen toisiin suuntiin – ehkä jopa enemmän.

”Seiskajaksoon pääseminen oli mulle kyllä henkilökohtainen voitto. Putoaminen oli täysin oikeutettua, eikä se monen mielestä olisi voinut tulla enää yhtään myöhempään. Olen itse samaa mieltä – tästä jatkaa niin kova nippu, että sieltä joutaa nuori kolli kotiin vielä kasvamaan”

”Myös väsymyksen puolesta oli kiva päästä kotiin viimein lepäämään – tää rutistus kesti mun osalta vähän alle neljä viikkoa, enkä oo hetkeen ollu niin piipussa. Toi on sekä henkisesti, että fyysisesti ihan hirvee ralli”.

Diili joka torstai ilmaiseksi Ruudussa heti aamulla ja Nelosella klo 20.

(Nelonen)

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone