Christoffer Strandberg vaihtaa kanavaa, Nelonen vastasi Christofferin reunaehtoihin lauseella ”sopii, aletaanko hommiin”

Christoffer Strandberg ilmoitti viikko sitten jättävänsä MTV3:n suosikkiohjelman Putouksen.

Nyt Christoffer on paljastanut tulevia työkuvioitaan – mies on siirtynyt Nelosen palkkalistoille.

Tämä tarkoittaa, ettei Christofferia nähdä enää myöskään Masked Singer Suomessa.

Maaliskuussa 2023 Nelosella alkaa Christoffer Strandberg Show.

”Mun oma ohjelma. Tuntuu surrealistiselta voida kirjoittaa tuo lause, ja samalla niin sairaan hyvältä. Tämä on se mistä olen unelmoinut ja minkä eteen ole tehnyt töitä vuosia. Kun Neloselta yllättäen otettiin yhteyttä ja kysyttiin avoimesti, että ”mitä sä haluaisit tehdä” ajattelin että tämä on vitsi.

Vastasin kuitenkin rehellisesti: haluan tehdä älykästä ja älytöntä viihdettä suomalaisille. Haluan yhdistää ja yllättää, aina naurattaa ja itseäni haastaa. Haluan tehdä ohjelman, joka nostaa meidät arjen yläpuolelle ja samalla tarkastelee maailmaa ympärillämme osuvasti ja viiltäen. En halua tehdä perinteistä talk showta, kun Christoffer Strandberg Showhun tullaan vieraaksi tehdään kaikkea muuta kuin ”mitä kuuluu”-haastatteluja. Hypätään mielummin rotkoon tai toimitaan kätilöinä, samalla jutellen. Haluan tehdä ohjelman, jossa heitän itseni likoon kaikin keinoin juontajana, koomikkona, näyttelijänä, hahmoina ja ihmisenä”.

Christoffer Strandberg / Instagram

Christoffer toteaa viestissää saaneensa Neloselta selkeän vastauksen: ”Sopii, aletaanko hommiin?”.

Tämä on once in a lifetime-mahdollisuus. Kiitos Nelonen rohkeudesta, let’s go-asenteesta ja luottamuksesta

”Nyt on kuitenkin aika uskaltaa ja heittäytyä. Elämässä mikään ei ole varmaa ja siksi koen sen velvollisuutenani tarttua tätä ainutlaatuista mahdollisuutta sarvista”.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone