Arviossa uusiojulkaisuja: 'Suomen Clash' 013 ja trio-rockin kunkku Kingston Wall

Svart Recordsin uusiojulkaisujen listalta on ilmestynyt ”Suomen Clashin” 013:n levy Takaisin Todellisuuteen ja trio-rockin kunkkubändin Kingston Wallin debyytti.

Vuonna 1979 Pukkilassa perustettu 013 oli punk-ryhmä, joka kuulosti ainakin allekirjoittaneen korviin aina enemmän tai vähemmän brittiläiseltä orkesterilta. Suomen Clash on lähellä totuutta ja hetkittäin jopa Suomen Misfits. Tottahan Pelle Miljoonan vaikutusta ei voi ohittaa, se on jopa ilmiselvä. 77 punkkia, sitähän se”.

Lue Mesta.netin arvio täältä.

013-takaisin

Petri Wallin johtama Kingston Wall räjäytti 1990-luvun alussa pankin trio-muotoisella psykedeelisellä kitarasankarirockillaan. Bändin jo klassikoksi muodostunut debyyttikiekko on julkaistu uudelleen vinyylipainoksena. Uusiojulkaisu myytiin hetkessä loppuun (1000 kappaletta) ja uusi painos on parhaillaan kaupoissa.

Wallissa oli reilu ripaus Hendrixiä, keppi sai kyytiä ja lavalla heilui villimies. Levyltä kuunneltuna bändin debyyttikiekko (vuodelta 1992) liekehtii ja poreilee terävän vastustamattomasti ja skebasoundissa on vastustamatonta groovea”.

Lue Mesta.netin arvio täältä.

Kingston-Wall1

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone