Arto Halosen ohjaama Antero Varovainen ja Onnenkivi on valittu kahden merkittävän kansainvälisen festivaalin kilpasarjaan

Arto Halosen ohjaama Antero Varovainen ja Onnenkivi -elokuva on valittu kahden merkittävän kansainvälisen elokuvafestivaalin kilpasarjaan. Suomen elokuvateatteriensi-ilta on 13.10.2023.

Syyskuun lopussa koko perheen elokuva nähdään Chemnitzissä, Saksassa jo 28. kertaa järjestettävällä Schlingelin kansainvälisellä lasten- ja nuortenfestivaalilla. Marraskuussa elokuva osallistuu arvostetulle Tallinnan Black Night -elokuvafestivaalille, jonka ajankohta on 3.-19.11.2023.

Elokuvaa tähdittävät Maria Ylipää, Mikko Töyssy, Mikko Nousiainen, Tuija Ernamo sekä lapsinäyttelijät Emil Paloniemi ja Luna Huotari.

Arto Halonen on käsikirjoittanut elokuvan yhdessä edesmenneen Jukka Itkosen kanssa, joka on myös sanoittanut elokuvan laulut. Musiikin on säveltänyt Tuomas Kantelinen.

Elokuvan on tuottanut Art Films ja sen levittää Nordisk Film. Festivaaleilla se esitetään englanninkielisellä nimellä Arnold Cautious and the Happiness Stone ja Saksassa se on dubattu saksan kielelle.

Schlingelin elokuvajuhlilla Antero Varovainen ja Onnenkivi esitetään festivaalin perhesunnuntaina 24.9.2023, jolloin kyseessä on myös elokuvan kansainvälinen ensi-ilta. Elokuva on kansainvälisen kilpasarjan avauselokuva. Se osallistuu myös festivaalin kansainväliseen lasten elokuvien kilpasarjaan ja on ehdolla useaan eri palkintoon.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone