Antti Tuomainen kirjoittaa parhaillaan romaania, jossa saunotaan urakalla: ”keski-ikäinen kiuasmyyjä joutuu hyvin hankaliin tilanteisiin…”

Elisa Viihteen uutuussarja Renki-komediasarja sai ensi-iltansa viikonloppuna. Kutsuvierasensi-iltaan saapui myös Suomen eturivin kirjailija Antti Tuomainen, joka kertoi kirjoittavansa parhaillaan syksyllä ilmestyvää Palavat kivet -romaania.

”Se on itsenäinen teos. Se on tarina keski-iästä, murhasta ja kaikkein eniten saunasta. Se tapahtuu järvenrantakylän maisemissa. Päähenkilö on keski-ikäinen kiuasmyyjä, joka yllättäen joutuu hyvin hankaliin tilanteisiin. Kirjassa myös saunotaan paljon”, Tuomainen valotti tulevaa teostaan.

Tuomaisen mukaan lähiaikoina on luvassa lisää hänen teostensa tv- ja elokuvaoikeuksiin liittyviä uutisia.

Tuomaisen samannimiseen romaaniin perustuva Mies joka kuoli -sarja julkaistiin Elisa Viihde Viaplayssa kesäkuussa 2022. Hän kertoo saaneensa sarjasta runsaasti kiitosta.

”Olen erityisen iloinen siitä, että Hamina on saanut näkyvyyttä. Tietysti olen sarjasta itsestään hirveän iloinen. Näyttelijät ovat aivan huippuja. Se tiedettiin, mutta lopputulos oli mielestäni todella onnistunut”, Tuomainen kertoo.

Hän kertoi odottavansa innolla Renki- ja Sipoon Herttua -sarjojen kutsuvierasnäytöstä. TV-sarjojen ja elokuvien suhteen hän sanoo olevansa kaikkiruokainen.

”Katson kaikkea komediasarjoista true-crimeen ja dokumentteihin. Rakastan myös vanhoja elokuvia.”

Tuomaisen edellinen teos Majavateoria julkaistiin syksyllä 2022. Lue arvio.

Lue myös: Antti Tuomainen seurasi omaan kirjaansa perustuvan Mies joka kuoli -sarjan kuvauksia – moni asia teki suuren vaikutuksen

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone