Anssi Kelan terveiset Vain elämää -ohjelman bändille

Anssi Kela on jakanut Vain elämää -ohjelman bändille kiitosta kuluneesta matkasta.

”Minulla oli perjantaina päättyneen Vain elämää -kauden aikana tapana tehdä jokaisen artistin omana päivänä postaus, jossa yritin luonnostella sitä, millaisena ihmisenä ja artistina kukin minulle näyttäytyy. Nyt tajusin, etten ole vielä kirjoittanut mitään hyvin tärkeästä asiasta: Hirvensalmen Palloseurasta”.

Kyseessä on siis Leri Leskisen kipparoima Vain elämää -bändi: Leri, Ako Kiiski, Risto Niinikoski, Aleksi Ahoniemi, Peter Engberg ja Mikko Mäkinen. ”Bändi on olennainen osa ohjelmaa: jos se muuttuisi, niin Vain elämää ei olisi enää sama”.

”On aina ollut suuri ilo työskennellä Lerin porukan kanssa. Jokainen soittaja on huippuammattilainen, joka ei mene missään tilanteessa shokkiin. Mukautumiskyky hämmästyttää: mitä tahansa bändiltä tilaa, niin sitä myös tulee. Ohjelman historiassa varmaankin jokainen musiikin tyylilaji on jo kahlattu läpi. Kaikki soitetaan aina täydellisellä teknisellä osaamisella, hyvällä fiiliksellä ja virheettömästi. Bändin rutiini on jotain aivan uskomatonta”.

On myös ilahduttavaa tehdä hommia hyvässä ja arvostavassa ilmapiirissä. Soittajista välittyy se, että he tykkäävät työstään ja toisistaan”.

”Teette työtä, jolla on merkitystä”.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

3 kommenttia

Kommentit suljettu.