Aki Linnanahde jättää Radio Novan aamut – tuntee uuden läheisimmän työkaverinsa erityisen hyvin!

Suosittu radioääni Aki Linnanahde jättää Radio Novan aamut.

Akin osalta aamuradio loppuu ensi viikolla.

Mies on kommentoinut asiaa somessa. Työkaverit vaihtuvat, ja Aki painottaa saavansa todella tutun ihmisen läheisimmäksi työkaverikseen – nimittäin tyttärensä!

”Aamuradio on siitä metka laji, että työparista tulee vääjäämättä erityisen läheinen. Mitä pidempään yhteistä matkaa tarpoo, sitä läheisemmäksi se toinen ihminen tulee, kaikkine puolineen.

Tajusin just, että kun aamuradion tekeminen omalta osaltani ensi viikolla päättyy, läheisin työkaverini on rakas tyttäreni. Metkaa sekin. Ja hemmetin hienoa”.

Vuoden 2021 keväällä Aki kertoi someviestissään tyttärensä saaneen valmiiksi media-alan opinnot. Aki oli samalla palkannut Enna-tyttärensä omaan yritykseensä töihin.

Aki panostaa jatkossa podcast-palvelu Podimon ohjelmiin.

”Hienoa, että ohjelma on löytänyt yleisönsä myös Podimossa. Podimo tarjoaa minulle mahdollisuuden kehittää sisältöjä ja tuottaa jaksoja merkittävästi enemmän kuin aiemmin. Unelmani on saada tehdä omaa Talk Show’ta vielä kymmenen vuoden päästäkin. Uskallan jopa sanoa, että haaveeni on olla podcast-maailman Arto Nyberg.

Aki Linnanahteen Talk Show’n lisäksi suunnitteilla on jo toinenkin uusi Linnanahteen podcast, joka starttaa näillä näkymin jo vuoden 2023 alussa, kerrotaan Podimon tiedotteessa.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone