90-luvun hittiyhtyeen laulaja Irish Grinstead, 43, on kuollut

Yhdysvaltalaisesta 702-tyttöyhtyeestä tuttu laulaja Irish Grinstead on kuollut vain 43-vuotiaana, The Hollywood Reporter kertoo.

Hänen siskonsa ja yhtyetoverinsa Lemisha Grinstead ilmoitti asiasta Instagramissa. Irish Grinsteadin kuolinsyytä ei ilmoiteta, mutta hän jäi joulukuussa sivuun yhtyeestä ”vakavien terveyshuolien takia.”

”Minun on suurella surulla ilmoitettava, että kaunis sisareni ja ystäväni on kuollut tänä iltana. Hänellä oli pitkä taistelu ja nyt hän on vihdoin rauhassa”, Lemisha-sisko kirjoitti.

R&B-yhtye 702 nousi maineeseen 90-luvulla. Kolmikko tunnetaan parhaiten hiteistään Steelo” ja ”Where My Girls At, jotka se levytti vuosina 1996 ja 1999. Molemmat kappaleet nousivat listojen kärkeen ja yhtye oli ehdolla American Music Awardseissa vuoden Soul/R&B -tulokkaana.

702 lopetti toimintansa vuonna 2006, mutta se palasi yhteen vuonna 2021. Paluunsa myötä yhtye osallistui BET Presents: The Encore -tosi-tv-ohjelmaan, jossa seurataan yhdeksää tyttöbändin jäsentä, jotka yrittävät muodostaa superkokoonpanon ja levyttää kuukauden aikana.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone