80-luvun poplegenda ylistää äärimetallin esikuvaa: ”Korvani soivat edelleen”

80-luvun suosikkiyhtyeen Culture Clubin keulakuva Boy George yllättää tuoreella somepostauksellaan, kirjoittaa Blabbermouth.net.

62-vuotias laulaja, jonka oikea nimi on George Alan O’Dowd, jakoi keskviikkona X-palvelussa viestin, jossa hän ylistää grindcore-metallin legendaa Napalm Deathia. Oheen hän liitti videon Napalm Deathin keikalta Australia Brisbanesta.

Boy George seurasi Napalm Deathin keikkaa Australiassa, jossa hän keikkailee oman Greatest Hits -kiertueensa merkeissä. Viestistä päätellen hän tuntee Napalm Deathin keulahahmon Mark ”Barney” Greenwayn.

”Näin nämä meluhirviöt viime yönä ja korvani soivat edelleen. Rakastan kaikkea Barneyn (yhtyeen keulahahmo) luomaa. Hei Barney, nähdään kahvilan kassalla”, Boy George kuittaa.

Englannissa vuonna 1981 perustettua Napalm Deathia pidetään yhtenä grincoren suurimmista esikuvista. Boy Georgen luotsaama Culture Club nousi maailmanlaajuiseen suosioon 80-luvulla hiteillään Do you really want to hurt me ja Kharma Chameleon. Hän on saanut menestystä myös sooloartistina. Niin tai näin, musiikki yhdistää.

Kuva: Wikimedia

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone