Yle tarjoaa viihdettä synkkään aikaan – kotimaiset klassikkosarjat palaavat ruutuun

Yle uusii klassikkosarjansa Tankki täyteen ja Reinikainen TV2:ssa ja Areena-palvelussa.

Tankki täyteen aloittaa TV2:ssa  maanantaina 30.3. Reinikainen puolestaan palaa TV2:lle tiistaina 14.4. Molempia Yle Elävän arkiston Toivotut-sarjoja näytetään jakso per päivä maanantaista perjantaihin klo 16.00.

Emilia ja Sulo Vilénin (Sylvi Salonen ja Tauno Karvonen) huoltoaseman arkea kuvaavaa Tankki täyteen komediasarjaa esitettiin Yle TV2:lla vuosina 1978–1980.

Tenho Saurenin esittämän konstaapeli Reinikaisen elämää seurattiin TV2 – kanavalla vuosina 1982–1983.

“Tankki täyteen ja Reinikainen ovat suomalaiskatsojien ikisuosikkeja, joiden uusiminen oli Yle TV2:lla suunnitelmissa jo ennen koronaepidemiaa. Kriisin puhkeaminen nosti kuitenkin esiin tarpeen tarjota suomalaisille ajankohtaisen tiedon lisäksi myös rentouttavaa viihdettä. Erityisesti karanteenissa oleva varttuneempi väki kaipaa varmasti myös iloa elämäänsä. Siksi julkaisusuunnitelmia aikaistettettiin”, kertoo Yle TV2:n kanavapäällikkö Sasha Ikonen.

“Tässä globaalissa kriisitilanteessa haluamme palvella mahdollisimman laadukkaasti kaikkia suomalaisia. Uskomme, että tämä panostus yhdessä esimerkiksi uuden Yle Olohuone -konseptin kanssa vahvistaa tapahtumallisuutta, yhteisöllisyyttä ja yhdessä viihtymistä. Nämä ovat TV2:n identiteettiä määritteleviä avainsanoja”, Ikonen summaa.

Tankki täyteen ja Reinikainen ovat katsottavissa suoratoistona myös Elisa Viihteestä.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

2 kommenttia

  1. Nämä viihdeohjelmat ovat sitä vanhaa ja todella viihdyttävää ohjelmistoa. Eivät sisällä valmiiksi naurettuja kohtauksia, v-alkuisia sanoja eivätkä muutakaan kiroilua.
    Kiitos Neil Hardwic!! Kiitokset YLE uusintaesityksen päätöksestä!

  2. Kyä kannattaa maksaa sitä veroa joo! Vittu mitä paskaa!

Kommentit suljettu.