Valioliiga-ottelut nähdään suorina Elisa Viihde Viaplayssa – katsojat tuodaan entistä lähemmäs Valioliigan tapahtumia

Valioliigakausi alkaa perjantaina 5.8. Tälläkin kaudella Elisa Viihde Viaplay näyttää kaikki 380 ottelua suorina lähetyksinä. Alkavan kauden uutuutena on kentänlaitastudio, jossa Viaplayn toimittajat, selostajat ja asiantuntijat raportoivat tapahtumien ytimestä lähes viikoittain.

”Uusi kentänlaitastudio nostaa lähetyksemme jälleen uudelle tasolle. Tekijämme raportoivat aivan tapahtumien ytimestä, yleensä kierroksen kiinnostavimman ottelun yhteydessä, ja tuovat katsojan entistä lähemmäs Valioliigan tapahtumia”, Viaplayn jalkapallotuottaja Antti Salo sanoo.

Viaplayn Valioliiga-tiimin asiantuntijoina lähetyksissä jatkavat Pasi Rautiainen, Jussi Jääskeläinen, Mika Kottila sekä Keith Armstrong. Studioisäntänä jatkaa Tuomas Tahvanainen.

”Odotan mikä on Haalandin isku uudessa isiensä seurassa. Ja siihen liittyen, kun Liverpool ja City ovat nyt kilpailleet koko ajan keskenään, niin kuinka pitkälle tuo skabailu voi mennä? Millainen ero tulee keväällä olemaan? Luulen että kaksi ensimmäistä paikkaa ovat varattuina, mutta sitä kilpailua haluan nähdä toukokuun 23. päivään asti”, valottaa Pasi Rautiainen odotuksiaan tulevaan kauteen.

Alkavalla kaudella fokus on myös entistä vahvemmin faneissa ja fanikulttuurissa. Elisa Viihde Viaplayn kaudenaloituskampanjassa nähdään tosielämän faneja Suomesta ja muista Pohjoismaista sekä kuullaan tarinoita fanituksen taustoilta.

Valioliigan ohella Elisa Viihde Viaplayssa ja V sportin -kanavilla nähdään muutakin englantilaista jalkapalloa. Englannin toiseksi korkein sarjataso Championship, FA Cup ja liigacup atkavat tarjonnassa.

Katso alta Pasi Rautiaisen, Jussi Jääskeläisen ja Mika Kottilan veikkaukset alkavaan kauteen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone