Uusi metallifestivaali ensi kesänä Himoksella – ”Raskaan rockin ja metallin suosio maassamme nostaa taas vahvasti päätään”

Himoksen tapahtuma-alue saa uutta eloa, kun uusi Himos Metal Festival tuo rockin ja metallin eturivin yhtyeet Keski-Suomeen 5.-6.8.2022.

Ensimmäistä kertaa järjestettävä Himos Metal Festival on kutsunut estradilleen alankomaalaisen Stand My Ground -jättihitistään tutun Within Temptationin, suomalaisesta mytologiasta biisejään ammentavan Amorphiksen ja Elize Rydin tähdittämän melodisen metallin yhtyeen Amaranthen. Ulkomaista tarjontaa täydentävät ruotsalaiset industrial metal -yhtye Pain ja hard rock show’staan tunnettu Dynazty.

Kotimaisista raskaan rockin ja metallin tähdistöstä Himokselle saapuvat Battle Beast, Sonata Arctica, Stratovarius, Beast in Black sekä paluun tekevä Jarkko Aholan, Marco Hietalan, JP Leppäluodon ja Tony Kakon projektiyhtye Northern Kings. Lisää julkistuksia on luvassa vielä myöhemmin.

”Raskaan rockin ja metallin suosio maassamme nostaa taas vahvasti päätään ja on aika vastata huutoon. Himoksen tapahtuma-alue majoitusmahdollisuuksineen ja palveluineen on ihanteellinen ympäristö järjestää elämyksellisiä tapahtumia. Elokuussa päästään suvikekkereiden päätteeksi laittamaan niskat vetreiksi ja nyrkit ilmaan loistavan raskaamman sarjan musiikin parissa”, iloitsee tapahtuman promoottori Timo Isomäki.

Himos Metal Festivalin erikoishintaiset kahden päivän liput ovat myynnissä 9.1.22 saakka. Lippuja on rajoitettu erä.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone