Trokarit-sarjan tähti Josh Owens loukkaantui hengenvaarallisesti moottoripyöräkilpailussa – julkaisi karuja kuvia sairaalasta

Tosi-tv-sarja Trokareiden myötä tunnetuksi tullut Josh Owens kaatui pahannäköisesti 4. maaliskuuta osallistuessaan moottoripyöräkilpailuun Floridan Daytonassa.

Owensin terveydentilasta ei aluksi kerrottu julkisuuteen, mutta hänen ystävänsä perusti GoFundMe -sivuston kattaakseen ison sairaalalaskun. Ystävän mukaan Owensilla ei ollut sairausvakuutusta, joten hänen on maksettava suuri osa kuluista omasta pussistaan.

Nyt Owens kertoo saaneensa muun muassa niska-, selkä-, käsi- sekä jalkamurtuman onnettomuudessa.

Hän julkaisi tiistaina Instagamissa kuvan ja videon sairaalasängystä. Kuvassa hänen reidessään on pitkä leikkaushaava, jossa on 50 niittiä.

Vaikka Owensin tilanne on vakava, hän on positiivinen ja uskoo toipuvansa ennalleen. Instagram-videolla hän kiittää saamastaan tuesta, joka on kannatellut häntä.

Discovery Channelin suositusta Trokarit (Moonshiners)-realitydokumentissa seurataan Yhdysvaltojen syrjäseutujen pontikankeittäjiä. Sarjaa esitettiin Suomessa myös Kutosella.

Lähde: TMZ

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone