Suomalainen supersankarielokuva esitetään 650 valkokankaalla maailmalla

Suomalaisen supersankarielokuvan Rendelin myyntiluvut julkistettiin juuri käynnissä olevassa American Film Market -tapahtumassa.

Black Lion Picturesin tiedotteen mukaan elokuva on myyty lähes kolmeenkymmeneen maahan. Suurimpana myyntiuutisena on Rendelin Meksikon ja Latinalaisen Amerikan elokuvateatterilevitys noin 650 valkokankaalla. Elokuva nähtiin valkokankailla myös Saksan elokuvateattereissa syys-lokakuussa.

Lisäksi elokuva on myyty Yhdysvaltoihin, Kanadaan, Ranskaan, Japaniin, Etelä-Koreaan, Malesiaan sekä Taiwaniin.

Elokuvan tekijät ja ohjaaja Jesse Haaja on uutisista otettuja

Jo ennen elokuvan kuvauksia olimme vakuuttuneita, että tämä on kansainvälisille markkinoille suunnattu elokuva, ja suurin fanipohja on Euroopan ulkopuolella. Kiinnostus Rendeliä kohtaan osoittaa, että myös suomalainen supersankari voi menestyä kansainvälisesti. Erityisesti latinalaisamerikkalaiset fanit ovat odottaneet elokuvaa, ja uskon, että Rendel kerää siellä paljon katsojia. Tämä on hyvä jatkumo elokuvan menestykselle Meksikossa, jossa voitimme parhaan toimintaelokuvan palkinnon Feratum Film Festivalilla.

Rendel  perustuu mikkeliläisen Jesse Haajan luomaan sarjakuvahahmoon, joka elää synkässä tulevaisuuden Suomessa taistellen pahamaineista Vala-rikosjärjestöä vastaan. Elokuva sai ensi-iltansa Suomessa 22.9.2017.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone