Sipoon herttuan kolmoskausi tarjoaa rautaisannoksen komediaa ja perhedraamaa – tältä näytti sarjan kuvauksissa!

Suositun komediasarjan Sipoon herttuan kolmas kausi julkaistaan kesäkuussa Elisa Viihde Viaplayssa. Mesta.net vieraili uuden kauden kuvauksissa Helsingin Pitäjänmäessä.

Harmaana syyskuisena päivänä vuonna 2021 helsinkiläisellä teollisuusalueella tapahtuu. Kari Hietalahden esittämän bisnesmies Pasi Kovalaisen työhuone on lavastettu tyhjään toimistotilaan. Joka puolella on valaisimia ja monitoreja. Kävellessä on varottava myös lattialla kiemurtelevia johtoja. Ilmassa on tekemisen meinikiä!

Näyttelijät Kari Hietalahti, Ville Myllyrinne, Miitta Sorvali ja Matleena Kuusniemi istuvat neuvottelupöydän ääreen ja alkavat plärätä pöydällä olevia mappeja. Ohjaaja Niklas Lindgren jakaa ohjeita. Kaikki vaikuttaa olevan valmiina. Pian kamera käy.

Kuvaustauolla läppä lentää. Hietalahti soittaa puhelimestaan hauskan ääninauhan Miitta Sorvalille ja Matleena Kuusniemelle. Nauru raikaa. Kuusniemi on mukana uutena näyttelijänä. Hän näyttelee kolmannella kaudella Kovalaisen asianajajaa Jemina Vallikaria.

juttu jatkuu..

Hietalahti poseerasi kuvaustauolla Pasi Kovalaisen puvussa.

Kari Hietalahti kertoo saaneensa positiivista palautetta Pasi Kovalaisen roolista. Hän arvelee, että kolmannesta kaudesta on tulossa aiempia synkempi, mutta silti aiemmilta kausilta tuttua komediatykitystä on luvassa riittämiin.

”Tällä kaudella on paljon perhedraamaa. Kovalaisella menee vieläkin enemmän päin persettä kuin ennen. Hänellä on toinenkin naissuhde, tai ainakin Kovalaisen itsensä mielestä. Luvassa on hauskoja koukeroita ja kovaa suhmurointia”, Hietalahti luonnehtii kuvattavaa kautta.

Sipoon herttuan kaksi ensimmäistä kautta ovat lukeutuneet Elisa Viihde Viaplayn katsotuimpiin sisältöihin. Toinen kausi oli keväällä Elisa Viihde Viaplayn katsojatilaston top-10:ssa.

Hietalahti toteaa, että sarjan hienous piilee Atte Järvisen nerokkaassa ja tarkasti laaditussa käsikirjoituksessa. Vastaavanlaista komediasarjaa ei ole Suomessa aiemmin tehty.

”Heitin juuri Niemisen Rikulle, että saammekohan kriitikot niskaamme, kun totesimme, että Sipoon herttuasta löytyy Suomen Succession -vivahteita. Tämä on hyvin kirjoitettu ja aukoton sarja”, Hietalahti toteaa ja alkaa valmistautua seuraavaan kohtaukseen.

SIpoon herttuan uusi kausi alkaa Elisa VIihde Viaplayssa 11.6. Katso alta, miltä kolmannen kauden kuvauksissa näytti.

Alkamassa on kohtaus, jossa Sipoon kuntapäättäjät saapuvat Kovalaisen toimistoon.
Kari Hietalahti keskittyy pian kuvattavaan kohtaukseen.
Viime hetken säädöt ja pian kamera käy.
Tyhjä toimistokiinteistö toimi sarjan kuvauspaikkana.
Ohjaaja Niklas Lindgren jakoi viime hetken ohjeita.
Kovalaisen toimisto oli lavastettu tyylikkäästi.
Kovalaisen työpöydältä löytyy muun muassa leimasin ja post it -lappuja sekä tietenkin kahvikuppi.
Puvustamossa riitti hommaa. Sarjassa käytetään melko tavallisia vaatteita.

Sipoon herttuaa voi katsoa Elisa Viihde Viaplayssa.

Kuvat ja teksti: Jouni Hirn

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone