Sarjauutuus Billy the Kid näyttää uuden puolen legendaarisesta lainsuojattomasta – katso traileri

Uusi Viaplay-alkuperäissarja ’Billy the Kid’ esittää Billyn ihmisenä, jollaisena häntä ei ole totuttu näkemään elokuvissa ja tv-sarjoissa. Kahdeksanosainen sarja tulee katsottavaksi vain Elisa Viihde Viaplayihin 12.6. Traileri on katsottavissa alta.

Uutuussarjan pääroolissa nähdään brittinäyttelijä Tom Blyth. Muissa rooleissa nähdään Pat Garretina, Eileen O’Higgins ja Daniel Webber.

Billy the Kid, oikealta nimeltään Henry McCarty (1859 – 1881) on ehkä yksi villin lännen historian väärinymmärretyimmistä ja myyttisimmistä hahmoista. Sarja lähtee ajatuksesta, että hän ei ollut kylmäverinen murhaaja eikä junien tai pankkien ryöstäjä vaan taistelija kahden toisiaan tappavan ja ryöstävän ryhmittymän välissä. Vaikka Billyn elämä oli lyhyt, hänen legendansa on vain kasvanut. 

Uutuussarja seuraa Billy the Kidin elämää New Yorkin slummeista New Mexicon kautta villiin länteen. Katsojien on mahdollista paitsi tuntea myötätuntoa Billyä kohtaan myös ymmärtää hänen motiivejaan, kunnianhimoaan ja unelmiaan. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone