Saksalaisen heviyhtyeen keikasta tuli karmea fiasko Ruotsissa: ”En ole koskaan ennen nähnyt rumpalin nukahtavan lavalla”

Saksalaisen Kingdom Come -yhtyeen keikka ei mennyt putkeen Sweden Rock -festivaaleilla Ruotsissa, kirjoittaa Blabbermouth.net.

Suositun ruotsalaisen Rocknytt-sivuston toimittaja Peter Johansson kirjoittaa, että yhtye suorastaan ”murhasi” yhden heidän tunnetuimmista kappaleistaan, ”Do You Like It”, sisällyttämällä siihen pitkiä ja merkityksettömiä basso- ja kitarasooloja. Hän myös korosti, että rumpali James Kottak soitti ”todella huonosti ja hitaasti” ja myös epäonnistui pitämään tempoa.

Myös toinen tunnettu ruotsalainen musiikkitoimittaja Janne Stark kritisoi yhtyeen esitystä Facebook-sivullaan:

”En ole koskaan ennen nähnyt rumpalin nukahtavan lavalla, mutta James Kottak oli melko lähellä. Humalassa? Hän hidastaa jokaisen kappaleen tahdin puoleen. Anteeksi vaan Kingdom Comen kaverit, mutta tämä oli paskaa!”

James Kottak erotettiin vuonna 2006 Scorpions-yhtyeestä alkoholiongelman takia. Hän soitti kahdella ensimmäisellä Kigdome Come -albumilla, Kingdom Come (1988) ja In Your Face (1989), kunne lähti yhtyeestä.

Yhtyeen alkuperäinen laulaja Lenny Wolf ei ole mukana nykykokoonpanossa, joka koottiin vuonna 2018 juhlistamaan vuonna 1988 julkaistun esikoisalbumin 30-vuotisjuhlaa.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone