Popedan tarina päättymässä – Pate Mustajärvi jättää yhtyeen

Popeda on julkistanut ison uutisen Facebookissa. Bändin yli 45-vuotinen matka huipentuu Tampereen Ratinan stadionille Ratinasta poikki -konserttiin lauantaina 2.9.2023.

Konsertin myötä solisti Pate Mustajärven ja Popedan yhteinen taival päättyy.

”Kyllä, pitää paikkansa, että Popeda kaartaa Suomen pisimmän ratakierroksen jälkeen ulos syksyllä 2023. Sitä ennen aiomme kuitenkin niin sanotusti räjäyttää pankin festarikesän päätteeksi Ratinan stadionilla. Se on siis Ratinasta poikki – viimeinen pläjäys!”, Pate Mustajärvi kiteyttää.

Lipunmyynti yhtyeen päätöskonserttiin alkaa Lippupisteessä perjantaina 11.11.

Popeda on yksi Suomen pitkäikäisimmistä aktiivisesti keikkailevista rock-yhtyeistä. Se on julkaissut 20 albumia. Yhtyeen levyjä on myyty liki 800 000 kappaletta.

”Kun asioita tekee tarpeeksi kauan, ne muuttuvat väkisinkin jossain vaiheessa rutiiniksi. Myös nämä rokkibändihommat. Silloin ei kykene enää samaan kuin bändin alkuaikoina. Mulla on kuitenkin kohta 67 vuotta ikämittarissa ja siitä 45 vuotta olen ollut tien päällä. Koko sinä aikana Popeda on pitänyt ainoastaan yhden 1,5 vuoden mittaisen tauon. On aika miettiä, mitä haluaa tehdä isona”, Mustajärvi jatkaa.

Hän kertoo olevansa ylpeä kuljetuista kilometreistä ja kiitollinen kaikille, joiden kanssa tämän taipaleen olen saanut kulkea.

”Tässä kohtaa elämää ja uraa on kuitenkin vedettävä henkeä, uskallettava kävellä pois lavalta ennen kuin joku taluttaa. Se, mitä tulevaisuudessa tapahtuu, jää nähtäväksi. Ja jos jotain tapahtuu, kuulette siitä kyllä”, Pate summaa.

Popeda – Ratinasta poikki la 2.9.2023
Ratinan stadion, Tampere
15.00 VIP-alue Ratinanniemessä avautuu
16.00 Portit stadionille avautuvat
18.00 Lämmittelijä, julkaistaan myöhemmin  
19.15 Lämmittelijä, julkaistaan myöhemmin  
20.30 Popeda
23.00 Konsertti päättyy

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone